Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Måndag - Jobb - Valborg

Hade varit skönt att vara ledig, men icke icke idag. Jobbet ett par timmar, vet dock inte när jag slutar så det lär ju märkas. Men jag ska vara effektiv idag har jag bestämt mig för så jag kan börja med bokslut i veckan. Har inte så mycket kvar på mars kunderna så det är skönt. Men efter jobbet blir det att hämta ica kassen och laga mat. Förhoppningsvis hinna med ett intervallpass innan det är dags för valborgsfirande. Vi åker ut på landet och umgås med vänner. Kan bli trevligt, det brukar det bli. Funderar på att strunta i det där med alkohol ikväll för att kunna köra två pass imorgon, men vi får se hur kvällen utvecklar sig.

Annars har träningen inte varit sådär super i helgen men det blir ju lite svårt när man åker bil fram och tillbaka och ska fixa med husvagnen och allt. Men annat blir det när allt är klart där, då ska vi ta tag i träningen så vi får rutiner även när vi är på kusten.

Suprised !

Jag avrundar nu en hektiskt helg, ensam i lägenheten på schlätten med en kopp te och en liten ruta mörk choklad. C blir ju som sagt kvar på kusten till imorgon, men själv ska jag jobba. Avslutningen med domarna kom att bli överraskande. Vi började med att samlas och käka macka. Möte, föreläsning/diskussion, ranking och prisutdelning. Rankingen är som den är och har sin betydelse, men jag lägger inte så stor vikt på den. Blev lite diskussion kring denna och vad är egentligen betydelsen mm. Det är ju lätt att ta en positiv överraskning inför grupp, men om man flyttats ner tio platser och inte fått reda på det innan, kan bli tungt. Men så går det ju inte till, utan då har man ju fått reda på det innan, men ni förstår vad jag menar. Hur som helst så kom prisutdelningen och ett av priserna är årets rookie (ny i div 3 eller distriktet) och Årets Domare. Jag tänkte väl inte så mycket mer på de eftersom rookiepriset var man ju inte aktuell för och jag tänkte på vem jag trodde skulle bli årets domare... Rookiepriset delas ut och blev glad för hans skull, och sen skulle de presentera årets domare och jag satt väl mest och kikade på vem det kunde bli och tänkte egentligen inte så mycket på det. Mitt i tanken på ingenting kommer mitt namn upp... What tha fuck? var ungefär vad jag tänkte. Blev givetvis jätteglad till priset, men jag var i chocktillstånd, precis som förra året när de presenterade div2 truppen. Himla kul att få priset och det är på något sätt hedrande.Vi rundade av första delen av avslutningen och gick ner och bytte om inför paintballen. Vi gick i löparspåret ca 10 min innan vi kom fram till lekstugan. Det blev lite information om banorna och hur man använder vapnet och regeler mm. Jag hade aldrig kört paintball förut och var lite nervös för om det skulle gör ont och hur allt fungerade, och självklart var jag i första matchen. Lag2. Min taktik var ganska defensiv då jag hade killar som tog offensiven, + att jag hade offret Lönn i mitt lag. Alla skulle skjuta på honom och det var iofs bra för man tog ju inte samma väg som honom och då kunde jag sitta ganska skyddad och försöka skjuta och skydda våran flagga. Tyvärr var vi lite många så man hann inte spela så mycket men himla kul och få prova på de. Givetvis så kom vårat lag på dela 1:a plats. ;)


In action !


Som sagt en mycket trevlig avslutning med gänget, nu är det bara att njuta av sommaren och dess träningar innan en ny säsong drar igång. Och jag har en till överraskning att tala om som jag fick reda på på avslutningen men den berättar jag när jag vet definitivt. Så jag får hålla er på halster ett tag till. När avslutningen led mot sitt slut så drog vi hemmåt och packade ihop våra saker som skulle ha med till kusten och sen drog vi neråt. Jag var vaken ganska länge, men sen kunde jag inte hålla mig vaken. Så himla skönt att sova i bil. Vaknade när vi stod parkerade bredvid husvagnen och det var ungefär bara att gå in, byta om och gå och lägga mig. C gick nog till sina föräldrar och snacka lite och kanske till en gammal vän. Men jag var så himla trött så jag tog beslutet att lägga mig.

Dagen idag har grabbarna byggt golv. Jag var med en liten stund och bar lite plank och sten men sen när de började bygga stod jag bara och titta på, så jag gick in i vagnen och kolla på tv och värmde mig. Efter lunch så fljde jag med svärfar ut och fiska strömming, efersom jag inte fick mycket fisk i somras så tyckte de att jag skulle följa med ut och fiska. Vid bra förhållanden så är det typ svårt och misslyckas. Så jag satte på mig varma kläder och vi åkte en liten bit utanför rännan. La i ankaraét och släppte ner linan. Det högg till och vips så hade jag 3 stycken sprattlande strömingar som han fick ta bort. Jag fiskar gärna, men jag tar inte i fisken... Vi var inte ute så himla länge och ändå fick vi ca 30 st tror ja det var. Kung Gurra fick två stycken att slita sönder;) Lite småkyligt på havet


Kung Gurra var lite skeptisk först, men sen...

Snabbvisit

Hej och hå, nu är det mycket att göra. Igår direkt efter jobbet åkte vi ner till kusten och ställde upp husvagnen. Vi fixade med elkabel och grejjer. Vi ställde husvagnen provisoriskt så vi kunde sova. Kollade lite på tv och sen gick vi och la oss (i en liten liten säng mot hemma). Sov väl ganska bra med stundtals. Vaknad av att det var varmt, gick i och för sig och la mig i mjukis och munktröja, skönt. För värmen hade inte kommit igång ordentligt. Vakna även där nere av sådana där jäkla talgoxar ! Hatar ljudet vid fyra halv fem på morgonen. Då är jag inte glad. Folk säger att det är så himla mysigt och vakna av fågelkvitter och solsken, icke icke. Jo om man kunde vakna till det sådär vid nio tiden om mornarna skulle det vara jättemysigt, men klockan fyra på morgonen är det inte mysigt. Men upp kom vi och käkade frukost, dock ingen nyttigt frukost, men ibland blir det så när man inte ska ha kvar några saker i vagnen. Sen drog vi oss mot Schlätten och här sitter jag nu nyduschad, nyrakade ben (lovely) och är redo.

Först ner på ica och handla morgondagens middag, sen bär det av mot Mjölby för säsongsavslutning med domarna "Mjölbyträffen" som den nu så fint kallas, och klassikern "Var ska vi ha mjölbyträffen iår?" Hmm ja kanske i Mjölby. Det blir -Möte -Fotbollsmatch -Grisfinal -Paintball (med bara massa killar som blir som små barn) -Möte och efter det rundar jag och C av för att åka ner till kusten igen. Ett hima farande i helgen, men så är det.

Söndag blir det til att riva det gamla golvet och ställa vagnen så som vi vill ha den. Vi har ju bytt plats, så vi har lite och fixa. C blir kvar till måndag, men själv åker jag hem för att jag måste jobba på måndag. Hade en tanke om att åka till Krills men det blir lite för stressigt. Så det får jag ta en annan helg.

Nehe dags för att hänga tvätten sen ska vi åka.