Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Trodde jag var säker, men nu vet jag inte

Hösten och början på vintern har väl inte varit riktigt som planerat. Har världens dipp sedan någon månad tillbaka med dömningen vilket jag aldrig trodde jag skulle ha. TV-Pucken var fantastiskt och jag blev bara mer motiverad till allt med hockeyn och träning. Jag startade ett samarbete med Wandus Idrott & Hälsa och när jag varit där och gjort tester så vart jag sjuk i typ 3 veckor efter. Bra start på motivationen, men jag dömde på, men sen hände det någonting som ja delvis kan förklara, men delvis inte. Allt bara försvann, motivation, disciplin, karaktär, glädje, allt blev bara pest & pina. Det gick till och med så långt att jag i den vevan bestämde mig för att inte döma någon hockey i december i hopp om att sakna det och finna glädje igen. Har dömt någon match nu december, men det har liksom inte infunnit sig samma glädje som det var förut. Jag kan väl säga att min känsla är att jag aldrig kommer nå mitt mål eller ens ha chans att försöka, så varför fortsätta? Enda sedan dagen jag kryssade mig hela december har jag funderat och funderat på vad jag ska göra för att hitta tillbaks til känslan efter TV-Pucken? Men jag har inte kommit fram till något vettigt som jag kan göra och för varje dag som går höjs ju direkt inte motivationen om jag säger så. Jag hoppas att mitt jävlar-annama och vilja kommer tillbaka, och jag blir som mitt gamla jag,
Bild lånad från: http://www.swehockey.se/TV-pucken/
Keep on or not...

tolfte december tvåtusentolv

12 12 12 ingen har väl missat ?! Sista gången på tusen år, men det har för det varit en helt vanlig dag iallafall för mig. Det vanliga såsom kliva upp ur sängen åka till jobbet och jobba, tränade lite fotboll nu på kvällskvisten och nu sitter ja framför klassikern, Sunes Jul. Den hade varit strängt förbjuden idag för dagens folk. Jag menar när sune går bland damunderkläder för han ska köpa en tjejgrej till sophie, o expediten vill ha en puss av sune för tack för hjälpen... eller som när sophie och sune pussas... det finns säkert massa mer som skulle kunna bli anmält, om den hade sänds idag. Tur är väl det för den är så jävla klockren ! Vill barn ta reda/prova något så tar dom reda på det på ett eller annat sätt, så som på en smartphone eller läsplatta som alla dagens barn har. Gör som Sune och åk skidor i gräset eller ha snöbollskrig med grannen, eller för den delen ge ur ut för spontanlek.

10 december 2012

Mysiga decembermornar framför julkalendern...
 
Tiden rinner iväg och halva december har snart passerat och därmed har vi oss snart ett nytt år. Iår var vi klara med alla julklappar innan julpyntet ens hittat upp till lägenheten från förrådet. Det kallar jag planering. All klappar utom 2 är inslagna och väldigt fina, satsade på en lite äldre stil med vax som smälts på av ljusets hetta, väldigt fina. Eftersom alla julklappar var färdiginslagna införskaffade vi oss en gran som vi klädde 1:a advent. Mycket mysigare om man kan nyttja julens alla härligheter. Hela lägeneheten är prydd av fina små som stora jullyktor, och det blir så himla mysigt med adventsljusstakar/stjärnor och levande ljus. Allt är på sin plats, och det är bara att njuta :)
 
 
Mycket har hänt sedan sist men det är väl rätt ointressant nu, vad som komma skall är att till helgen åker jag till örebro och dömer lite hockey,helgen efter det om det inte är snörstorm firas lite jul hos pappsen i dalarna. Julafton tillbringas på schlätten som de senaste två åren :) och nyårsafton spenderas med vänner i sälen. Det är bara att njuta till fullo !
 
 
Det som kan vara kul att berätta är att i fredags var vi på julbord med jobbet och det var inget vanligt julbord med köttbullar & prinskorv, det här var skaldjursjulbord ! Första gången jag åt krabba & hummer bla, och mjaa det var väl inte direkt min smak, men kul att ha provat. Räkorna var dock jättegoda :) Rolig underhållning och en jättetrevlig kväll ! Awesome. I lördags dömde jag hockey och fick en klubba i ansiktet och nu en väldigt fin botoxläpp tillhörande läppfärgblå/lila. Aocuh vad ont det gjorde. Mådde inte så bra efteråt, men dömde hela matchen. Däckade i soffan vid halv sju -sju, vaknade och gick och la mig i sängen och sov till halv nio dagen efter. Kolla julkalendern och sov sedan några timmar till. Trött tjej
 
 
 
btw.

2 år 2 månader
dagen till ära.
Kärlek <3