Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

10 december 2012

Mysiga decembermornar framför julkalendern...
 
Tiden rinner iväg och halva december har snart passerat och därmed har vi oss snart ett nytt år. Iår var vi klara med alla julklappar innan julpyntet ens hittat upp till lägenheten från förrådet. Det kallar jag planering. All klappar utom 2 är inslagna och väldigt fina, satsade på en lite äldre stil med vax som smälts på av ljusets hetta, väldigt fina. Eftersom alla julklappar var färdiginslagna införskaffade vi oss en gran som vi klädde 1:a advent. Mycket mysigare om man kan nyttja julens alla härligheter. Hela lägeneheten är prydd av fina små som stora jullyktor, och det blir så himla mysigt med adventsljusstakar/stjärnor och levande ljus. Allt är på sin plats, och det är bara att njuta :)
 
 
Mycket har hänt sedan sist men det är väl rätt ointressant nu, vad som komma skall är att till helgen åker jag till örebro och dömer lite hockey,helgen efter det om det inte är snörstorm firas lite jul hos pappsen i dalarna. Julafton tillbringas på schlätten som de senaste två åren :) och nyårsafton spenderas med vänner i sälen. Det är bara att njuta till fullo !
 
 
Det som kan vara kul att berätta är att i fredags var vi på julbord med jobbet och det var inget vanligt julbord med köttbullar & prinskorv, det här var skaldjursjulbord ! Första gången jag åt krabba & hummer bla, och mjaa det var väl inte direkt min smak, men kul att ha provat. Räkorna var dock jättegoda :) Rolig underhållning och en jättetrevlig kväll ! Awesome. I lördags dömde jag hockey och fick en klubba i ansiktet och nu en väldigt fin botoxläpp tillhörande läppfärgblå/lila. Aocuh vad ont det gjorde. Mådde inte så bra efteråt, men dömde hela matchen. Däckade i soffan vid halv sju -sju, vaknade och gick och la mig i sängen och sov till halv nio dagen efter. Kolla julkalendern och sov sedan några timmar till. Trött tjej
 
 
 
btw.

2 år 2 månader
dagen till ära.
Kärlek <3