Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Helgen är varmt välkommer

 Fredag och jobbdagen är snart till ända, skönt ska det bli med helg. Men som vanligt så kommer det väl bli dåligt väder när jag är ledig. Hoppas verkligen på sol hela helgen då vi ska åka cross imorgon på förmiddagen och framåt kvällning ska vi på festligheter. Skulle vara så mysigt om det var varmt så vi kan vara ute sent på kvällen när vi ska grilla & allt. Fredag i sin ära,men det är mycket som står på våran to-do list. Men det är ändå skönt med fredag, det är liksom fredagsmys då. Och gissa om vi ska vara riktiga svenssons och äta tacos ikväll, hur gott som helst. Men efter jobbet drar jag till gymmet och kör kanske en timme, ska undvika att köra armar idag, då vi som sagt sak köra cross imorrn. Kanske hinner med en solning och något annat litet ärende som jag funderat över. Men vi får se.

 

Vi skulle egentligen åkt upp till Örebro för att kolla på lillebror när han spelar fotbollscup, men eftersom vi båda jobbar idag och han endast hade en match imorgon så kände vi att det blir lite tufft att åka upp så långt för att se en match, eftersom vi ska på festligheter imorgon också. Det var ju det som var lite tanken när han spelade cup att vi då hade fått se flera matcher.. men men det kommer fler cuper :)

 

 Hoppas på massor av sol i helgen :)

 

sommarnöje

 Skulle vilja åka varje dag, flera timmar !
 

superwoman

Ibland kan jag känna mig som superwoman, och gårdagen var en sådan dag, en supewoman-dag ! Jag började en timma tidigare än vanligt, dvs vid sju satt jag på kontoret och var kvar till halv fem. Jag åkte direkt till gymmet och körde på i lite mer än en timme med löpning / överkropp / core. Eftersom kylskåpet nästintill ekade hemma så mötte jag upp C halv sju på Maxi för att inhandla veckans mat och lite till. det tog gansla exakt en timme att handla och halv åtta satt jag i bilen på väg hem.
 
När jag kom hem var det bara att bära upp maten och slå på ugnen och sätta igång att plocka upp och i varorna där de skulle vara. I med kroketterna i ugnen och fläskfilen som vi skulle värma. Fram med en plåt för att göra makaronipizza för att sedan göra en lasagne. När all mat var färdig så var det bara att käka och kikade en stund på tv. Efter det tappade jag upp ett bad och bytte sängkläder. Hade i en badbomb och ansiktsmask, lite sådär vardagslyx. Eter badet var det bara gaddarna kvar för att sedan lägga sig med ett leende på läpparna.
 
Jag är glad att jag är superwoman ibland, för det innebär att idag ska vi åka cross ! Underbart. Hann inte åka något på hela förra veckan. Imorgon ska vi också dra iväg.