Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

superwoman

Ibland kan jag känna mig som superwoman, och gårdagen var en sådan dag, en supewoman-dag ! Jag började en timma tidigare än vanligt, dvs vid sju satt jag på kontoret och var kvar till halv fem. Jag åkte direkt till gymmet och körde på i lite mer än en timme med löpning / överkropp / core. Eftersom kylskåpet nästintill ekade hemma så mötte jag upp C halv sju på Maxi för att inhandla veckans mat och lite till. det tog gansla exakt en timme att handla och halv åtta satt jag i bilen på väg hem.
 
När jag kom hem var det bara att bära upp maten och slå på ugnen och sätta igång att plocka upp och i varorna där de skulle vara. I med kroketterna i ugnen och fläskfilen som vi skulle värma. Fram med en plåt för att göra makaronipizza för att sedan göra en lasagne. När all mat var färdig så var det bara att käka och kikade en stund på tv. Efter det tappade jag upp ett bad och bytte sängkläder. Hade i en badbomb och ansiktsmask, lite sådär vardagslyx. Eter badet var det bara gaddarna kvar för att sedan lägga sig med ett leende på läpparna.
 
Jag är glad att jag är superwoman ibland, för det innebär att idag ska vi åka cross ! Underbart. Hann inte åka något på hela förra veckan. Imorgon ska vi också dra iväg.