Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Dags att ta tag i taktpinnen, igen

(skrev imorse, så läs imorse ;)
Nu behöver jag ta tag i min egna taktpinne igen. Träningen (fotbollen) går bra, men jag måste komma iväg till gymmet och köra skiten ur mig. Jag bara måste ! Ska jag ha kroppen jag vill och få bra resultat så är det dags att komma iväg och släppa taget.

Min utmaning för juni kommer att vara att jag ska hinna med 2-3st gympass/egen styrka utöver fotbollen. Om egen styrkan så ska ske hemma så får den faan göra det, för nu ska jag igång. Löpningen gick ju bra i början, men den får jag ju lite "gratis" när jag tränar(-spelar) fotboll-(smatcher), så det är styrketräningen jag vill åt. Utöver att jag vill spela fotboll och köra styrka, så vill jag ju köra cross. Ibland undrar jag hur jag får ihop mina pusselbitar, men det ska bara funka. Jag är laddad. Jag ska klara min JUNI utmaning !

Visserligen så är det väl ingen tuff utmaning, för jag vet att jag kan, men jag behöver någonting för att riktigt komma igång, sådär som jag vill. Få tillbaka rutinen. Jag har tagit allt, pusselbit för pusselbit och det känns som om den här är den sista. Nu kör jag, försäsong here I come ;)

En annan sak som jag ska ta mig en funderare över är maten. Vi hade ju ICA-kassen varannan vecka förut men nu snart är det sommaruppehåll så jag valde att ta bort den från någon vecka tillbaka och över sommaren, eftersom vi åker till kusten mm. Så nu blir det åter till matplanering, så om du kanske har något gott & nyttigt recept som du vill dela med dig av? Det återstår att se vad menyerna kommer att bestå av ;) men jag ska nog försöka undvika pastan, så gott som det går...

Jag är laddad, allt som krävs är lite planering, så ska jag nog re ut det här. Men nu är det dags för jobb och jag återigen haft en såndär effektiv morgon.. ! Laddar även för hemmamatch 19:00 i Malmslätt

Nya Tag Idag

Igår hämtade vi crossen och nu är den vår ! Skulle provåka lite där vi åkt med fiddyn, men då har någon jävel satt upp en såndär cemensugga eller va faan det heter, så vi inte kommer in med bilen och kan åka. Så jävla typiskt svenskar ! Man kan inte unna någon annan att ha roligt. Jag menar vi kanske har kört där 5 gånger och max en gång till halv nio och de andra gångerna till kanske halv åtta - åtta. Det var som när C's föräldrar köpte vattenskotern förra året och vi provåkte allihopa i kanske 2 timmar mitt på dagen en helg, då är det en gubbe som vinkar argt med armen. Typiskt svenskar. Svenska avundsjukan. Jag blir så trött på det där beteendet !

Hur som så hittade vi en liten skogsväg som vi kunde provköra på och det var lite ovanligt mot våran lilla fyr taktare. Men det här ska jag nog lära mig också ;)

Idag är det sedvanlig tisdag och det innebär jobb. Nu på morgonen har jag bäddat sängen, förberett en maskin tvätt, diskat, ätit frukost, gjort matlåda, packat fotbollsväskan, gjort iordning mig och fått i mig lite frukost. Effektiv morgon och jag hoppas det speglar dagen. Det blir jobb och direkt efter det hade jag tänkt ta mig ut till ikano för lite shopping innan fotbollsträningen. Måste ju hitta något nytt att ha på mig på fredag :)

Måste köpa stövlar också... Sen är jag redo för bana :)

Long time no see :/

Skrev ett inlägg, men glömde publicera det. Glömsk eller mycket att göra, eller kanske en kombination av båda. Hur som helst så har det varit fullt upp och en ganska jobbig period, som kan ha bidragit till att jag inte varit sådär jätteaktiv. Tråkiga saker har hänt och jag försöker att inte tänka på det alltför mycket. Hur som helst så kommer det här bli en awesome vecka ! Vi börjar veckan med måndag och jobb som vanligt, men sen efter jobbet åker vi och hämtar hem crossen :) så jäkla kul alltså !

Tisdag är det jobb och fotbollsträning och onsdag kör vi lite match och hoppas självklart på att bli uttagen. Helgens match har jag inte så mycket att orda om, bollen studsade inte våran väg kan man säga, nya tag på träningen på tisdag och det kommer vara ett revanschsuget MAIK på onsdag, så vitt jag vet. Torsdag jobbar jag på lite innan färd till Krills, för att sen möta upp fina tjejer och vi åker upp mot STHLM :) På fredag är det examen för min goa vän som tar tandläkarexamen, 5 års slit. Man kan inte annat än att gratulera. Kommer bli en grym helg :)


Denna Suzuki ska vi hämta hem idag ;)