Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Ett par dagar närme jul än sist

Redan torsdag (!) Det är ju i och för sig himla skönt, för då är det snart helg igen :) Veckorna rullar på med allt man ska göra och lite till. Jag tog tag i en sak som jag behövt göra ett tag men aldrig liksom fått tummen ur, nämligen att gå till tandläkaren. Jag älskade att gå till tandläkaren när jag var liten och ville bli det när jag blev stor, japp så kan det vara. Hur som helst så var jag där i tisdags på vanlig undersökning och det gick bra, pjuue. Kan bli väldigt dyrt annars, men som alla tandläkare säger, tandtråd är bra. Och ja det är det, och ja nu är det dags att ta ännu ett kliv in i vuxenvärlden och verkligen börja använda den där lilla tråden. Men jag tycker faktiskt att jag är ganska duktigt på att sköta om tänderna, borstar noga, fluxar och tuggar flourtuggummi på jobbet, men då fattades den där lilla tråden. Så jag kanske slipper att vara tandläs när jag är 60 ;) för om jag skulle bli de så vill inte min kära sambo ha mig, för han vill inte ha en tandlös gammal gumma. Skämt å sido ;) Tandtråd It Is !
 
Annars har veckan rullat på och det är idag torsdag och det har varit jobb hela långa dagen och vi avslutar med hockey med några kunder. Kanonbra slut på denna dag :)
 
Har ett annat dilemma. Jag behöver verkligen gå till frisören och klippa lite och färga lite, men det var ju just det där med färg. Sugen på att bli lite mörkare samtidigt som jag vill bli lite ljusare. Beslutsångest deluxe :S Får la återkomma med bilder i ett annat inlägg när jag letat fram några.
 
 
 
 

Åter måndag

Helgerna bara flyger iväg och vips så är det måndag igen, så är det. Förra veckan var jag inte på tipp topp och hade ont i huvudet heöa veckan lång och trodde där en sväng att jag skulle bli sjuk igen, men detta reslterade i att jag gick och la mig efter jobbet på frredagen och sov till nästa dag, sisådär 15 timmars sömn. Underbart skönt, men känns som om jag missade halva helgen. I lördags åkte vi cross och de första rundorna behöver vi väl inte tala om, men sista rundan gick så himla bra och då är det så förbannat roligt :) Måndag igen och det betyder jobb, och denna veckan ska bli rolig, har en del roliga och svåra uppgifter att göra under veckan. Träningen ska rulla igång igen och jag tar med C till gymmet idag och löpning imorgon, så får vi se hur resten av träningsveckan kommer se ut.
 
Kul i lördags mindre kul jobb på söndags eftermiddagen ;)

Åka cross

Igår när jag kom hem från jobbet så gick jag och la mig, tänkte att jag skulle ta en pn, men det blev en pn på 15 timmar. Har inte varit på tipp topp i veckan och haft huvudvärk varenda dag, nästan så jag trott att det skulle bli till migrän. Usch ja. Vi som skulle ha tacomys igår, det blev det då inget med, det tar vi ikväll istället.

Just nu sitter jag i bilen påväg för att köra lite cross. Hoppas på en bra dag och att det går bra att köra för det var längesen nu.