Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hard work, it's monday !

Usch vilken natt. Mådde inget vidare och kunde inte somna. Men min käresta somna på två sek och låg och snarka, frustrerande eftersom jag var så himla trött ! Ungefär vid halv två somnade jag. Alltför få timmar i min värld, men men jag överlever nog dagen ändå. Går på mina energireserver ;) På jobbet är det hard work som vanligt och mycket att stå i, och det är väl tur det så man slipper rulla tummarna. Efter jobbet idag blir det shopping och det gillar vi ! Ska nämligen på 30 års galej på lördag och det är rocktema, så dags att fynda lite rockiga kläder. Kan väl hända att det är ett och annat som handlas som inte har ett dugg med festen att göra ;)
 
 
 

Kan det få ett slut någon gång

Igår var jag som sagt i Stockholm för att döma lite ho key. Kroppen ville inte riktigt vakna när det var dags att åna. Så jag tog till sockerchocken, energidryck och lite annat gott fick bli mitt sällskap på vägen dit. Det gick bra att köra och jag hade mina tankar på lite annat håll än hockey. Väl framme mötte jag mina kollegor på parkeringen och vi tog oss in till omklädningsrummet. Vi alla tre var där i god tid så vi satt och slappa inlmklädningsrummet och M städade ur sin bag. Rent och fint vart det. Time för grisen i det kalla vädret och det blev endel snack på uppvärmningen och man började komma i matchmode ;) in för att byta om och snack inför match. Ännu mer matchmode, klockrent !

Matchen i sig var inte mycket att tala om, 9-1 skrevs slutresultatet. Inga konstigheter på något plan. Efter matchen skumme jag skynda mig men jag är inte så bra på det. Men någon som är bra på de är JW ! Hon hade ju duschat klart när jag knöt av mig skridskorna !

Hemresan var redigt tung då jag fortfarande inte är frisk. Huvudvärk så jag började tro på migrän, hela vägen hem. Kände hur hela kroppe gjorde ont, nu ville ja bara hem. Väl hemma slängde jag upp trunken så sakerna skulle bli någorlunda till morgondagens match. I med värktabletter, värma vetekudden till mina knä så värkte något så fruktansvärt. Efter ett tag somnade jag. C var på fest o h jag vet inte när han kom hem, men jag vaknade av att tvn stod på och han sov i soffan. Bäddade ner honom och stängde av, gick och sov igen. Skönt med en extra timmes sömn. Vaknade vid elva hugget (!) inte likt mig, och kände bara hur hela kroppen skrek NEJ. Var bara att ringa återbud tiöl dagens match :( var ju laddad för att döma med samma team igen och jobba utifrån gårdagens match. Käkade lite frukost så gick vi och la oss igen. Kolla lite alpint men jag tror jag somna efter fem minuter och sov från strax efter ett till fem ! fortfarande ingen ork. Vill bli frisk nu !
Känslan av att det är helg

Visst är det fint när man lämnar jobbet på fredag eftermiddag och man är påväg hem mt två arbetsledga dagar? Jag tycker iallafall att varenda fredag är likadan, och jag hoppas på samma sak varenda gång, tror jag. Hinna med alla saker man tänkt, men framförallt få en sovmorgon. Det är ju så grymt mysigt att ha sovmorgon, kliva upp och göra sig en ordentlig frukost som man avnjuter tillsammans med den man älskar. Äter en ordentlig frukost för att orka med dagens händelser som oftast är många, men har vi inget speciellt planerat kan det hända att vi går och lägger oss i sängen igen och kikar tv och har allmänt slapp. Men dessa helgdagar är dock sällsynta men uppsakttas desto mer när de kommer.
 
Den här helgen är dock inte något undantag. C klev upp tidigt för han skulle iväg och köra cross och han hade lite att fixa på morgonen för detta. Jag blev inte så långvarig i sängen, då jag nu har jobbat några timmar. Sjukt mycket att göra, så så fick de bli. Ska nu avsluta jobbet och påbörja jobbet här hemma, med att plocka undan lite och ta hand om lite kläder. Det finns alltid något att pula med när man är hemma, konstigt det där va?
 
 Vid halv tre hugget tar jag mig bort över mot El Stockholmo för att döma lite hockey. Skönt ändå att man har hela dagen på sig här hemma, men tråkigt att det är så sen match :/
 
 
trunken är packad :)