Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Helgen är passerad

Helgen har varit helt okej. I fredags lagade god mat och mådde allmänt gott. Härligt med en ledig fredagskväll. Men i lördags var det ingen ro och ingen vila, för 05:40 ringde klockan för jag och en domarkollega skulle till Valdemarsvik för att hålla i föreningsdomarkurs. Kul, men segt att gå upp så himla tidigt. Kursen gick bra och jag var hemma vid fyra tiden och tog mig en en liten powernap på någon timme innan C kom hem. Han hjälpte sin bror med att lägga om taket, men regnet kom så de bastade lite på eftermiddagen.

Idag har det varit en riktig slappardag från min sida. Åkte till bror för att fortsätta med taket, men jag låg och sov till tolv tror jag (!) var inte igår det hände. Somnade med dunderhuvudvärk igår och vaknade med den också, inte sådär jätterockigt . Men jag har iallafall bakat bullar och muffins idag, och det smakade riktigt gott på kvällsposten.

Dags för ingen, imorgon är det en ny vecka med nya möjliheter. Jobb och kalas står på schemat.

fredag med kvalite

God morgon på er alla goda och glada, och på er som kanske är lite mindre glada. Hur som helst så älskar jag fredagar ! Dagen idag kommer väl inte heller gå till historien, men den kommer bli supermysig. Min käresta jobbar endast till, lite avundsjuk då jag jobbar hela långa dagen som alla andra dagar. Ingen match, ingen av oss ska göra någonting idag så det blir att städa undan lite i lägenheten och sen börja låga fredagsmiddagen. Kommer förhoppningsvis bli supergott. Det var en kollega som hade bakpotatisgratäng i sin matlåda häromdagen och det såg fantastiskt gott ut, så vi ska prova det. Till detta kommer kycklingfileer fyllda med fetaost inblandade i bacon att serveras. Mums .

Plikten kallar. Ha en superfredag mina vänner.

rättelse i förra inlägget

Matilda skulle vara matlåda
struken skulle vara trunken

så fel det kan bli när den väljer ord själv....