Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

45 mil senare

är min kropp sargad och väldigt trött, men vilken otroligt rolig helg jag har haft. Det började i fredags. Direkt efter jobbet styrde jag bilen mot de gröna värmlandsskogarna och Karlstad. Jag skulle till en av mina bästa kompisar och sova där mellan fredag/lördag. När jag passerade Kristinehamn så ringde jag och det var en av hennes kollektivpolare som svarade, och gissa, när jag ahde presenterat mig så sa hon, är det Virren? jag höll på och dö av garv. Hur som så hamnade jag rätt i Karlstad och min kära vän. Det blev in för en AW och sen tillbaka till huset för att lägga oss. Redigt trött var jag så jag slocknade direkt. Upp vid 8 tiden, snackade lite och gjorde iordning oss. Tagga Generationshandboll ! Em var nog mer taggad än vad jag var ;) fick i oss lite frukost och begav oss in til Kristinehamn och hälsade på Em's mamma en svägn och lämnade en bil där. Upp till Stenstalidhallen. Nästan så jag fick en nostalgisk känsla, massa människor som man inte träffat sedan man fyttade, Jättekul. Lite smått speedad var man nog hela dagen. Det blev iallafall 3 handbollsmatcher för oss damer. Det var vi äldre mot nuvarande damlaget, och vi kallades oss "Oldies" även om många inte vara så gamla, men en kul grejj. Det var kul och lira igen, men svårt när man inte spelat någonting ihop på flera år ! Men superkul ! Det var tuffa matcher men vi "Oldies" vann turneringen, viktigt ! Det var kul att vi fick ihop lag, det var lite knapert på damsidan, så boka in er till nästa år alla gamle Kristinehamnöre. Herrarna var lite fler, och det var kul och se allesammans.
 
Efter prisutdelningen drog jag hem till Lisa P och hälsade på henne och familjen, och lilla Vilda som var ca 3 veckor. Jättesöt. Jag hade med mig lite grejjer till barnen och jag kan säga att Hello Kitty går nog hem hos alla små flickor nu för tiden :) kul att så små saker kan göra ett barn så glad :) Kul. Tyvärr vart det en kort visit så det får bli en längre nästa gång. Upp till Em's syrra för att käka och vara lite barnvakt. Satt och tjöta med tjejerna ett tag innan jag åkte hem till Morfar för att sova.
 
Upp tidigt imorse, åkte från Kristinehamn vid halv nio och var hemma på schlätten kvart i elva. Skulle handla lite men ICA var stängt så det var bara att kila upp i lägenheten och plocka rätt på min packning och lite småsaker som min kära karl här hemma hade lämnat efter sig. La mig i soffan och somnade kanske en halvtimme. så grymt trött. Det var bara att kliva upp och grabba tag i fotbollsväskan och åka till samlingen. Match borta mot Mjölby vilket vi förlorade och jag har vart mest en stel och halvdöd amöba ikväll. Så nu är det dags för att hänga upp mina nytvättade träningskläder och gå och läggas sig och förbereda sig för en lång jobbdag imorgon. Om man ändå var miljardär så man bara kunde träna, keep dreamin' !