Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Girl Power Camp 2013 - Hammarö

Pjuuw, årets Girl Power Camp är över och det har varit blandade känslor under dagarna hemma i Värmland, men det roliga överväger helt klart det jobbiga. Jour från dag 1 då man sovit på skolan, så det är inte med andra ord än att man är lite sliten. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av campen eller nivån på tjejerna, man har ju mer koll på tjejerna som lirar hockey runt om i Östergötland. Så det var riktigt kul att träffa på andra tjejer. Men jag kan inte annat än säga vilket koncept ! Helt unikt i Sverige ! Vill man åka över till hockeyns land Kanada efter gymnasiet så har man en grym möjlighet att visa upp sig på detta läger ! Konceptet med att ha utbyte med Kanada är ju så genialt ! Du kan lyssna lite på bla Jim Denham på SR P4 Värmland.

Den Kanadensiske toppcoachen Jim Denham höll i nästan alla ispass för alla tre grupperna och man har fått lite inputs hur de tränar over there och vad han tycker vi i Sverige behöver bli bättre på. Riktigt intressant. Han hade med sig två av sina spelare frånskolan  Brock University och laget heter Brock Badgers, riktigt duktiga tjejer och väldigt kul att få träffa och lära känna dom.
 
Man lär så länge vi lever och det ska bli jättekul att följa upp lägret och ta del av nästa års camp. Bra jobbat Värmlands Ishockeyförbund och Färjestad BK Hockeyallians och alla andra inblandade ! Andra distrikt, se och lär hur de jobbar för att pusha fram damhockeyn i Sverige.