Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Depot Sundsvall

Efter några timmars bilkörning har vi nu nåt Sundsvall där det väntas lite tankning och kisspaus innan vi beger oss in i landet. Även här lyser snön med sin frånvaro :(

Here we are again

Dalarna. Först ses man inte på nästan över ett år och nu har vi varit i Dalarna två gånger på en vecka. Idag påbörjade vi resan uppåt Åre och har stannat i Dalarna för natten som sagt. Vi har käkat lite tacos och pratat en del och ser nu på Lasse Åbergs, "Den ofrivillige golfaren". Får se om vi ser klart hela då vi åker tidigt imorrn, vid fem tiden imorrn bitti, så får vi några timmars skidåkning.

Ska bli så kul att åka lite skidor och bara umgås i goda vänners lag. Hoppas bara foten känns bra när den väl kommer ner i pjäxan. Annars blir det inte så roliga dagar ;)

Dags för resa två

Hoppas ni alla haft en jul som passar er ! Jag har haft det jättebra uppe i Dalarna trots att det vite guldet lyste med sin frånvaro även där. Vi har ätit massor av god mat och haft fina dagar tillsammans. Men måste säga att julen r ändå barnens afton, att se Bella öppna julklappen från tomten och att det var en surfplatta var nog så oslagbart det kan bli, och kommentaren som följer från denna 5 åring "nu kommer dom bli avundsjuka på dagis" man kan inte annat än att tycka om den lilla prinsessan. Dom andra barnen fick fina julklappar dom med, men enligt Alfons så var det inte den bästa julafton, utan den fick 7 av 10, det som hade gjort den ännu bättre var om han hade fått en ny iPhone, då han olyckligt tappat bort in någonstans i huset. Man får verkligen höra sanningen från barn.
 
Efter allt julfirande for i hem till schlätten för någon dag. Packa det sista inför Åre och Tyskland. Idag är dagen då vi ska åka uppåt i landet igen, vi landar i Falun för natten och åker upp till Åre imorgon. Det kommer bli grymma dagar där uppe tror jag.