Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

25.02.2013 Hemma till verkligheten

Efter en sista hotellnatt i Oulu och en sista frukost med detta gäng var det dags att bege sig hemåt till vårat kära Svearike. Flyget tog 1tim15min åkte direkt till Stockholm C där jag bokade om min tågbiljett, och kom därmed till Linköping 1,5 timme tidigare än vad jag hade räknat med så det var ju lyckat. Väl på tesecentrum gick jag direkt till taxiparkeringen och tog taxi hem. Upp i lägenheten & packa upp trunken och slänga på en maskin tvätt eftersom jag har match imorrn igen. Bäddade sängen som minkära sambo lämnat obäddadoch pilla i mig lite rester so potatissallad och 2skivor rostbiff. Var redigt hungrig när jag kom efter. Efter käket drog ja på mig mysisar och drog till ica för att handla något käk. Tog en promenad till C' föräldrar för att ge katten mat och gosa lite. Så nu sitter jag och kollar tv och har Gustav i knät som spinner som en tok. Men ska snart bege mig hemåt för atta vika och hänga tvätt inför morgondagen. Sen hade jag tänkt hinna med att duscha eller bada innan jag stänger dom gröna för denna dag.

Imorgon blir det som sagt jobb och dömning....

23.02.2013 Finland, Oulu

Ligger i hotellsängen och mest väntar på att tiden skall gå. Travelday i fredags och det blev en lång dag. Uppstigning 04:30 och läggdags 23:15. Trött chey. Jag och min norska roomie hade gått och lagt oss när det knackar på dörren och supervisorn hadr kommit, att tillägga är att vi satt och väntade i över en timme på honom i lobbyn, men till sist gav vi upp.. typiskt.

Gårdagen var starten på turneringen och jag hade första matchen mellanTornado Moscow (Ryssland) vs Lions (schweitz). Bra match och för min egen del känns drt att man inte har en hel säsong i kroppen & benen. Men det är bara att köra på.

Imorse tog vi en morgon promenad, jag & 2 st. Skönt innan frukosten. Vi käkade och sen väntade vi återigen på vår supervisor, för vi skulle ha möte, och det går inte jättefort alla gånger. Men vi fick våran evaulations paper och rakt upp till sängen och kolla film :)

Har den sena matchen så hela dagen blir att vänta typ... ska ladda så gott det går. Ska göra ordning mig för att åka till halllen för lite lunch och kolla MoDo - Tornado Moscow. Kan bli en grymt bra match.

Ajust de, första dageb lyckas jag få ännu ett nickname till listan, GPS. Förklaringen får ni senare. CiaooFeb. 23, 2013