Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Träningsplan

Förkylningen börjar släppa och jag känner mig piggare. Motivationen till dömeriet har kommit tillbaka och det är jag himla glad för och jag hoppas det håller i sig säsongen ut. Dock vill jag inte bli sjuk igen så det blir inte någon match på ett par dagar iallfall. Även motivationen till träningen har kommit tillbaka och jag längtar till gymmet och mitt träningsprogram som jag har genom Idrottslabbet/Wandus som jag inte har kommit så långt på i och med mina sjukveckor sedan i höstas. Men det ska det bli ändring på nu ! För nu ska jag verkligen ta det lugnt med igångsättandet av träningen. Igår var jag med på fotbollsträningen och körde lugnt, fick upp pulsen lite lagom, och skall göra likadant imorgon på handbollsträningen. Sakta men säkert. Lättare jogg eventuellt promenad hade jag tänkt försöka mig på i helgen om allt går enligt planerna ;) Till kommande vecka hade jag tänkt köra samma stuk men lite hårdare på lagträningarna samt att jag nog har någon/några matcher att döma, och veckan efter det komma igång med PT träningen ! Förhoppningarna är alltså att om ett par veckor är jag igång fullt med alla träningar, fot-/handbollen samt gymmet !
 
 

Måndag och en ny vecka ligger framför oss

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår kväll var jag jättetrött, sådär så det gör ont i ögonen, men tror inte att jag kunde somna för det. Gjorde några tappra försök, men det ville sig inte riktigt. Låg vaken och pilla på mobilen i väntan på sömntider. Det tog ett tag men jag somnade till slut. Mindre kul när det är måndag och klockan ringer tidigt, och C's klocka ringer ännu tidigare. Men som sagt, måndag idag och en ny vecka ligger framför oss. Det kommer bli mycket jobb och förhoppningsvis prova och träna lite, få upp pulsen lite grann för att se hur man reagerar. Men långt ifrån att träna fullt och hårt. Bara känna litte på't. Utöver detta blir det nog lugnt ;)

7:e och sista dagen, vilodag

Söndag idag och klockan är lunchtid, och jag har inte lyft ett finger. Idag blev det sovmorgon varje sömnsekund känns viktig för min kropp. Vill bara bli kvitt denna eländiga förkylning. Eftersom jag inte gjort någonting på hela veckan så varför börja idag? Mina planer för dagen ligger som så att plocka ordning lite i vardagsrummet, duscha, kurera och bli bjuden på mat. Sounds good to me. Inte alltför mycket men ändå någonting, lagomt är bäst helt enkelt.
 
Hoppas verkligen att jag blir kvitt det elaka viruset i veckan så jag kan börja träna i veckan och förhoppningsvis köra lite cross på lördag. Det är det enda som är på min hjärna nu, cross. Det kan väl bli vår nu genast !