Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Vad är en folfest mot en dag i stugan

Grämer lite över Tysklands rent ut sagt skitmål. Knappt styrfart in i mål. Sånt händer. Jag och C köpte biljetter till finalen innan semin gått, lite vinst och förlust. Trodde inte jag skulle vara sugen om inte sverige gick till final. Men vad fel jag hade. Är ju assugen på att infinna mig på Friends Arena idag när matchen börjar, och C är väldigt lite sugen på att åka dit, så kvar i stugan blir jag och får inta soffläge för att se matchen. Lite surt. Jag menar när kan man se en EM-final igen ? Typ aldrig.

Jag har iallafall en veckas semster kvar, alltid nåt att glädjas åt. ;)one week

Ett par dagar på havet med växlande väder. Allt från klarblå himmel och sol, till blixt och dunder. Alla väderslag har vi  nog hunnit vara med om på dessa dagar utom snöfall. Men det har varit hur trevligt som helst ! Skönt att komma bort och bara koppla av, och man kan liksom inte göra så mycket på en ö när mobilen är helt slut på batteri, mer än att njuta av nuet och bara vara. Har varit himla skönt.
 
Kom tillbaka till stugan igår och vi har gjort lite smått här. Man går liksom och lallar med sitt eget och pysslar lite. Gött. Är väldigt åka cross sugen, men det tror jag inte det blir något med idag :( undra om ens våran bana som vi kratta upp ligger kvar. Väldigt jobbigt om den inte gör det. Hoppas.
 
Kan påpeka att myggarmbandet jag köpte på Intersport inte hjälpt något avsevärt mycket. Världens jävla myggbett har jag hunnit få på resans gång. Jag fattar inte varför jag är så jävla drabbad. Lika förra året ! Usch. Kliar så in i helvete, och det är väl det som är en fördel med att åka på vintersemester, man slipper alla småkryp ! Sol och klarblå himmel funkar i alperna också ;)
 
Sen är ju frågan, åka på EM-finalen imorgon eller inte? Ja. ja lär väl få åka själv då i sådana fall....
 

Åhus 2013 is over

Semestern kunde verkligen inte har börjat bättre. Resan klaffade superbt bra med tider, tåg, byten, taxi och incheckning. Jag är super glad över att vi valde att bo i stuga i år. Jag kan nämligen bara hitta fördelar ! Mycket närmare än förra året då vi bodde i tält och höll på att frysa ihjäl. Sex glada tjejer, eller ska man kanske skriva "Ammie och 5 blondiner" ;) var det som krigade i årets Åhus. Dock visade det sig att truppen skulle vara för tunn då vi åkte på skador, inga allvarligare, men en sträckning och en rejäl lårkaka och jag som redan var halvskadad sedan innan. Men vi spelade riktigt bra i vissa matcher, eller kanske tom de flesta matcherna. Vi var i den bästa gruppen skulle de visa sig i slutspelet, så jag tror vi är nöjda med årets resultat trots allt. Huvudsaken är ju trots allt att ha roligt, och det hade vi :) Vi lärde oss en läxa från årets upplaga, att ha med en riktig målvakt. Det blir liksom lite lättare då. Vi hade strålande sol och klarblå himmel nästintill hela helgen, så det stekte på rätt så bra. Så ni kan ju gissa vad jag lyckades med även iår? Jo komma hem med ett par snygga brännor, men inte bara en axel:
- Tejpade högeraxeln förra året och fick en skaplig bränna. Iår var det väsnteraxelns tur att få bli tejpad. Yees, tejpbränna på vänsteraxel.
- Trots att jag gick i bikiniöverdel så fort vi inte spelade match, så tror jag nog att solen endast tog när vi spelade för jag har en grym linnebränna på ryggen
- Soligt, då har man solglasögon, ajjemen, solglasögonbränna
- Och sist men inte minst, cykelbyxebränna på låren.
 
Hur som helst så hade i alla fall jag grymma dagar i Åhus med grymma tjejer, och jag längtar smått efter nästa år !
 
 
#LinköpingsPumor