Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Förberedelser

Effektiva kvinna. ÅH guud vilken kamp jag haft med mig själv idag. Velat fram och tillbaka hela dagen om huruvida jag skulle ut och springa efter jobbet eller inte. Ja, Nej, Ja, Nej. Ena ursäkten effter den andra. På väg hem tänkte jag genom hur jag skulle hinna med kvällen och dess göromål om jag skulle ut och springa. Ja, Nej, Ja, Nej. Hmm ända till ytterdörren velade jag. Men jag bestämde mig för att byta om och gå ut. Då måste man ju springa. Känns ju dumt att gå in igen efter att ha satt på sig alla träningskläder och gått ut. Så jag sprang iväg till spåret och körde intervaller. Känns att man lira fotbollsmatch igår, benen svarade inte riktigt som jag önskade men hjärtat fick jobba nog hårt ändå. Jobbiga intervaller, men vad skönt det är efteråt ! Fick en dusch mitt i alltihopa där i spåret då himlen öppnade sig. Men det är inget som hindrar mig, snarare tvärtom. Jag älskart ! En annan sak som jag också älskar när jag är ute och springer är min Garmin klocka 310 XT ! Så jävla bra. Har koll på precis allt. Idag var det ju intervaller, så då tänker man ju inte på hur långt man springer, utan man räknare intervallerna, men nästan 9,5km skrapade jag ihop idag. Om jag säger såhär att hade någon sagt till mig att jag nästan skulle springa milen så hade jag bara garvat och inte gett mig ut. Men nu är jag igång, och det känns himla skönt. Nästa löppas blir på fredag för imorgon har vi fotbollsträning och jag tänka mig att det kommer bli relativt jobbiga sådana nu under uppehållet ! Gött för det behövs för egen del :) !
 
Efter intervallerna var det bara hem och sätta på sig torra kläder, laga mat, äta och lägga sig i ett varmt bad, följt av regelpluggande. Suttit en timma nu, och skönt att vara igång med det ! Enda som ska bli bra nu är axeln så jag kan träna överkropp inför testerna.
 
Tummen upp för en så jävla bra dag !
btw, om ni löper mycket, köp kompressionstrumpor, de bästa strumpern ever !
Dyra men de gör sitt jobb !
 
 

En dröm försvann

 
 Notis. Jag har aldrig gått på gymnasiet här i Linköping.
Jag tog studenten 2007 från Brogårdsgymnasiet, Kristinehamn i Juni och flyttade i augusti ner till Linköping.
 
En karriär som slutade tidigare än väntat pga skador. Någonstans i ryggmärgen fanns ett klokt beslut, att hälsan faktiskt är viktigare. 3 hjärnskakningar på ett år varav 2 inom loppet om 1,5-2 månader är inte hälsosamt.
Kanske tack vare, ett svårt men ändå ett enkelt beslut och råd från läkare så la jag klubban på hyllan.
Vem vet, en smäll till och vad hade hänt då den säsongen?

Jag är tacksam över att må bra efter alla hjärnskakningar jag har haft. Jag lever ett normalt liv. Enda som jag är lite orolig över efter alla smällar, är att jag känner mig mer trött. Men det behöver inte vara efter hjärnskakningarna heller, och inget jag har tittat upp heller.
Jag är väldigt tacksam över att jag fortfarande kan idrotta och fortfarande ha kvar hockeyn i mitt liv.
Dömeriet har gått bättre än bra och jag ser fram emot säsongen 2013/2014 !
 
Mot nya mål !
 

Dalarna - Midsommar

Härligt med långledigt ! Den här våren har varit tuff med mycket jobb och jag har nästan jobbat varje röd dag som varit. Jag känner att jag jobbat riktigt hårt för att kunna känna semestervibbarna och komma ner i normalt tempo i livet och på jobbet. För första gången på länge kände att jag kunde stänga ihop mitt kontor med gott samvete för ett par dagar. Härligt !
 
Midsommarhelgen har spenderats i Dalarna hos min far, även min farbror med fru var där och det är inte vardag man träffar släkten. Midsommaraftons dagen gjorde vi ordning midsommarstången och förberedde maten, badade och hade det skönt i värmen. Gästerna kom och stången reste vi och stod där grön och grann. Sen börjades det äta och det var en mycket trevlig dag ! Framåt kvällen vart det tyvärr sämre väder, lite regn och blåst gjorde att vi fick flytta upp på altanen och vira in oss i filtar. Mycket skratt och många historier :)
 
Helgen fortsatte i sämre väder, tyvärr. Men det gjorde ingenting för mig, för det blev en del slappande och mycket ätande, så nu har jag återhämtat mig och har ork och energi tills semestern !