Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Dalarna - Midsommar

Härligt med långledigt ! Den här våren har varit tuff med mycket jobb och jag har nästan jobbat varje röd dag som varit. Jag känner att jag jobbat riktigt hårt för att kunna känna semestervibbarna och komma ner i normalt tempo i livet och på jobbet. För första gången på länge kände att jag kunde stänga ihop mitt kontor med gott samvete för ett par dagar. Härligt !
 
Midsommarhelgen har spenderats i Dalarna hos min far, även min farbror med fru var där och det är inte vardag man träffar släkten. Midsommaraftons dagen gjorde vi ordning midsommarstången och förberedde maten, badade och hade det skönt i värmen. Gästerna kom och stången reste vi och stod där grön och grann. Sen börjades det äta och det var en mycket trevlig dag ! Framåt kvällen vart det tyvärr sämre väder, lite regn och blåst gjorde att vi fick flytta upp på altanen och vira in oss i filtar. Mycket skratt och många historier :)
 
Helgen fortsatte i sämre väder, tyvärr. Men det gjorde ingenting för mig, för det blev en del slappande och mycket ätande, så nu har jag återhämtat mig och har ork och energi tills semestern !