Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Glad Påsk

Snart långledigt och det ska bli skönt att komma iordning med vårat bombnedslag till hem, egentligen hade det väl känts skönast om man hade kommit hem till ett nystädat hem. Men det har icke hunnits med och det är smällar man får ta. Så nu efter jobbet blir det hem och storstäda så det blir kliniskt rent. Kommer bli awesome att gå och lägga sig ikväll, för med storstädning hör också att byta sängkläder, och ni vet känslan? Nybäddat, nystädat, nybadad efter att ha haft mini spa i badkaret.. ni vet, så kommer jag ha det när jag går och lägger mig ikväll ;)
 
Vad vi skall hitta på i helgen återstår att se, vi har inget direkt planerat och det är väl både en för- och nackdel. Vi tar helgen lite som den kommer och ser var vi hamnar, men en sak är säker, det ska tränas endel :) hoppas bara vädret h¨ller i sig för goa löprundor !
 
I och med priset som jag vunnit så har det blivit lite intervjuer här och var, och här kan ni läsa en av dem.

Det svenska Idrottsledarpriset 2012

Årets domare 2012,
 
 
Det känns helt otroligt kul och snart helt överväldigande Mycket känslor som börjar sjunka in sakta men säkert. Jag vill återigen tacka alla underbara där ute som röstat på mig ! Kunde aldrig ha anat att jag skulle vinna ett sådant fint pris och det känns bara otroligt roligt ! Det har varit mycket pling i telefonen, meddelande, facebook, och lite intervjuer.... som sagt, kunde aldrig för mitt liv ana det här.
 
Återigen, TACK !
 

SM-finalen och kvalet är nu över

Hockeyhelgen är över och det har varit grymt kul. I fredags var det första matchen på kvalet till riksserien och det var riktigt kul att få döma lag man inte dömt under säsongen och skönt inför lördagens match.Efter matchen var vi grymt sega men jag kom iväg från Jönköping och då var det bara upp med trunken och ta fram nya underställ & strumpor & allt vad man nu har på sig. In med grejjerna i badrummet för att få det någorlunda torrt på elementet. Käk och sen var det natten.
 
Upp på lördagsmorgonen, men vi drog oss en stund innan C berättade och sa att våra glasögon var klara och att dom hade ringt under fredagen. Så snabbt som tusan studsade jag upp ur sängen och gjorde ordning frukost och packade trunken och allmänt flög omkring i lägenheten för att göra ordning mig. Vi drog oss in mot Linköping och optikern för att hämta ut glasögonen :) Sen vidare färd mot Stockholm - Hovet för att döma SM-finalen mellan AIK - Brynäs. Vi var där i god tid men sen var det ju det där med att hitta var man skulle parkera,hur skall jag veta att man parkerar vid gate 35? Men det löste sig efter tre varv runt Globen och telefonkontakt. Kom in i domarrummet och möttes upp av kollegorna och supervisorn, det var bara att förbereda sig. Time för lite grisspel. Speciellt spännande hann det aldrig och bli då Gabbi åkte på en dubbel efter 3 minuters grisspel skjuta upp den i taket. Klättring fick påbörjas för att kunna få ner den. Om vi säger så här att jag vann och Gabbi blev storgris ;) Efter lite grisspel joggade vi och gick in till domarrummet för lite stretching mm
 
Jag behöver ju inte direkt skriva om matchen men det var två fokuserade lag och det gjorde livet enkelt för oss, kul. Som säkert alla vet så drog AIK längsta strået och kammade hem guldet. Efter matchen var det lugnt en stund tills Tessan dunka huvudet i en väggen i duschen och slog hål i pannan och det var blod i hela ansiktet och golvet. Men som tur var så var inte jacket så stort... ja allt kan ta mig fan i mig hända när vi är tillsammans. Ja sen var det bara att dra sig hemmåt igen för att packa upp trunken och förbereda en ny packning.
 
På söndagen var det dags för lite kval hockey igen och Sundsvall hade allt i sina egna händer. Vann dem över SSK så skulle dem komma att spela i riksserien kommande säsong. Visste tog de vara på chansen och vann en tuff kamp. Klart blev att Torpet är kvar och Sundsvall går upp och därmed åkte HV ur.
 
En väldigt givande helg där jag hunnit träffa nya kollegor och fått mer information om framtidensplanerna för damgruppen, kommer bli hur spännande som helst ;)
 
 
SM-finalen 2012/2013