Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Blodomloppet 2013

Igår var det dags för en löparfest i Linköping då Blodomloppet gick av stapeln. Vi på Desai Ekonomi AB hade ett lag med och vi är alla nöjd med prestationerna :) Jag är nöjd med tiden på 5km med en fortsatt krånglande baksida lår. Blir inte klok på vad det är. Det känns som som en sträckning fast ändå inte, kramp fast ändå inte och jag har haft det i flera månader nu. Kanske skall ta och kolla upp det?
 
 Lag "Desai Ekonomi AB"
Vad nästa lopp blir, återstår att se.....
 

Full fart

Skäna helgdagar med trelvigt folk. När jag slutade jobbet i fredags drog jag till MAXI för att handla inför Eurovisionkvällen, såklart var det tekniskt fel så scanningen fungerade inte. Dagens nya i-landsproblem. Kanske inte i vanliga fall, men nu när jag hade en budget att gå efter vart det genast jobbigare. Det är ju det som är så bra självscanningen att man ser vad kalaset kostar. Kom hem till en ensam lägenhet då min andra hälft åkt ner på kusten. Soffan, tv:n och datorn var min vän under kvällen innan jag stängde mina gröna för dagen. Upp tidigt på lördagmorgon för att åka till Oxelösund. Vi var 8 tappra lagkamrater som samlades på Hagen för att sedan åka vidare mot Boda Borg ! Sjukt längesen jag var på Boda Borg och jag kan summera dagen som sjukt kul :) !! Revansch blir det senare i sommar ;) Vi åkte hem till mig och slappade och vi fixade ordning tacos och nu var väl ca 13 st som befann sig i lägenheten för att äta mycket tacos och följde upp det med eurovision tittande. Det droppade av en efter en och till sist var vi tre tappra kamrater som låg och såg omröstningen. Jag tycker Robin gjorde det sjukt bra och de komer gilla låten ju mer de lyssnar på den, men jag tycker också att Emmelie från Danmark var jättebra och en goo vinnare. De två sista åkte hem och jag gjorde ordning mig för att stänga dom gröna efter en superbra dag !

Sovmorgon, vad är det? C väckte mig och jag ville verkligen inte gå upp men det var bara att kliva upp och göra ordning sig för en dag på banan. Ner till garaget och lasta crossarna och utrustnigen och bege oss.
 
Första passet gick väl sådär. Spårigt och jag var hima trött i kropp och knopp, men ändå helt ok. Andra passet gick bättre och fokus låg på kurvtagning och fart och desamma på tredje passet. Summa sumarum så är jag nöjd med dagens prestation på banan. Väl hemma dog jag i soffan nån timme innan det var dags att inta föda, hänga tvätt och bänka sig framför hockeyn ! VM-Final på hemmaplan ! Mäktigt. I skrivandets stund så ha Sverige gjort två mål och det är nu 5-1 och vi kan väl säga VM GULD, VM GULD !! Grattis TRE Kronor.
 
Det är en ny vecka som ligger framför våra fötter och det blir minst sagt lika mycket att göra denna vecka som de senaste ! Fotbollsmatch x 2, Blodomloppet, Stockholms Brantaste....

Nostalgi

En fredagkväll som kom att innehålla lite nostalgi. Sitter och kollar på tv och är inloggad på FB och det plingar till. En kär gammal vän är på utbildning och satte på en gammal hederlig låt som man bara får så mycket roliga minnen av ! Faan va bra man hade det när man var mindre, om inte bra så hade vi förbannat roligt. Många cuper har spelats i olika sporter, men inget slår nog handbollscuperna med IFK Kristinehamn, Sundsvall, Rödspätte, Helton och Lilla VM. Många skivor har spelats på halvtaskiga stereos som man burit runt på.. Vissa låtar har bara blivit en grejj och följt med flera år i IFK generationen ;) Mora Träsk är givet, Honki Tonk och Fader Abraham som uppvärmning i ring, Vem har tagit min kexchoklad kom från ingenstans och den har jag skrikit mig hes på i Sundsvall ;) Ajka Sa Lajka lärde jag mig inte som 6 åring som alla andra utan som 15 åring i Danmark med 89:orna ;) Det blev också bara en såndär grejj... åh gud det finns många låtar som påminner en om vilka fantastiska människor jag befunnit mig vid under min uppväxt hemma i Kristinehamn !