Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Bakslag

Träning ikväll och jag hade super myckey energi, men var samtidigt supertrött. Hmf konstigt. Men idag var vi runt 20 st så det var riktigt skojj :) hoppas att vi kommet fortsätta att vara det framöver ! Träningen för min del gick åt skogen, ingen känsla ingenting fanns där idag. Foten ländes inte alls som förra veckan eller som i helgen. Bakslag? Hur som efter träningen var det hemåt som gällde och byta fotbollspjukken mot fitness skor och balansplatta, gummiband och en hockey klubba. Dags för rehab. Maten stod på spisen och det var bara att langa upp på en tallril och käka. Hur skulle jag kunna satsa på det jag gör utan min andra hälft? Det skulle vara svårt.Åter en ny vecka att se fram emot

Helgen är snart över och det har varit en förhållandevis lugn helg. Hade match under lördagen som jag hade sett fram emot hele veckan och var laddad. Men matchen var ett riktigt plattfall. Inget av lagen ville typ spela och ena laget vann med 7-1. Jätte avslagen match så det var lite tråkigt att ha i bagaget. Vi i teamet gjorde en bra insats, vad som krävdes av oss, men ändå åker man ifrån matchen med en känsla som att vi inte gjorde det bra. Men det konstiga var att det var ingen som klagade, inga känslor ingenting. Wierd. Men något positivt i det hela var att foten kändes bättre än senast jag dömde, så vilan och rehaben har nog gjort lite inverkan i alla fall. Keep goin.
 
Annars idag har jag varit en riktigt latmask, vilket jag kände har varit väldigt gött. Vaknade idigt och var vaken ett par timmar, men låg kvar i sängen och somnade om en stund sen. Gick faktiskt upp runt halv tolv, gjorde mig en rejäl frukost och bara låg och slappade i soffan.
 
Körde i alla fall ett rehabpass innan jag drog in till Linköping för att kolla där div2 laget gick obesegrade ur en rolig handbollsmatch. Obesegrade sedan förra säsongen, fasiken så bra ni är. Efter matchen var det hemfärd till min älskade som hade kommit hem från stugan. Det blir lite tomt när inte båda är hemma och jag inte ska iväg på massa saker.
 
Ny vecka, nya möjligheter. Vi får se vad för besked som kan komma. Spännande :)

Gameday

Äntligen en gameday. Jag har hunnit ha lite sovmorgon, kört ett rehabpass pch nu sitter ja framför vinterstudion och äter frukost ! Lyxfrukost dessutom. Gick ner på ica och handlade nybakat bröd och det lyfter faktiskt hela grejjen.

Dags att få sig krubbet för jag blir hämtad om en kvart. Hoppas foten känns bra !