Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Helomvänding i livet

Händelserik vecka, kan man lugnt säga. Dock kan jag inte riktigt säga vad som hänt, men det väntar nya äventyr för virrejohansson ;) ser fram emot vad som komma skall och vad våren har att erbjuda !
 
Jag skrev för ett tag sedan att jag fått tummen ur och nu händer det saker. Har varit i kontakt med en läkare som jag har stort förtroende för, angående min hälsa. Har inte mått hundra sen i somras och kan inte komma på varför. Igår träffade jag honom. Alla mina provsvar såg fantastiska ut, jättefina provresultat. Så inget har med det att göra och han undersökte mig och jag fick göra några tester, men han hitta inget tveksamt där heller. Det han hittade var att nacken inte var hundra, men att jag hade god rörlighet mm så jag ska träffa en sjukgymnast för det, samt att han ska ge mig en tid för akupunktur, för att se om detta hjälper. Hjälper inte detta till det bättre så går vi vidare. Och jag hoppas verkligen att detta ska hjälpa mig. Jag hyser stora förhoppningar om att detta hjälper.
 
Känns som att jag går sönder bit för bit. Axeln är inte hundra ännu, men ändå mycket bättre och sedan foten som jag skadade mig för 1½ vecka sedan, japp men det går bra nu ! Jag är igång och tränar i alla fall och det är bra, ska även döma i helgen och det ska bli riktigt skojj att gå ut på isen igen. Fick ju säga ifrån mig ett par matcher när jag skadade foten, så det var nästan 2 veckors sen jag dömde. Blir lite nervöst i helgen med andra ord ;)
 
 

Lördagkväll i goda vänners lag

I helgen var det avslutning/kick off med fotbollen som jag självklart hade ansvaret för eftersom det var min idé. Har förberett detta ett tag nu och det är alltid lika kul. Kvällen innehöll avslutning för våra tränare och kick off inför kommande säsong, en lite mix helt enkelt. Men framförallt så innehöll den massa skratt, lekar och tävlingar.

Förutom massa skratt så käkade vi även lite mat och efterrätt innan kvällen riktigt tog vid. Hade även fixat ett litet sånghäfte och det var nästan så vi kan starta en kör ;) Det kom också fram att en i laget faktiskt kan lira gura ! Coolt, det skulle jag med vilja göra. Så den kommer med på nästa fest :) För en del fortsatte kvällen lång och de som fortsatte in till stan fick tydligen lyxride in till Harry's, det stod nämligen en limmo på grusplanen vid hagen som jag passerade i min taxi hem till schlätten.
 
Tack för en trevlig kväll alla inblandade, kika in på instagram så finns det lite smågodis att titta på från kvällen.
@virrejohansson

Det går framåt

Från det att skadan skedde då jag inte kunde gå på foten över huvudtaget, inte ens sätta i tårna till att kunna stödja och gå på hela foten i långsam rörelse, jag är imponerad. Svullnaden har börjat lägga sig och man kan faktiskt se att jag har en fotknöl på utsidan av foten. Inom någon dag blir det att prova lite rehabövningar och träna övriga kroppen på hemmaplan. I will be back, som så många förr. Börjar bli ett uttjatat uttryck här i bloggen, men det är ju å andra sidan sant.
 
Känns att det är mycket på gång, många bollar i luften och snart är det dags att plocka ner dom en och en, närmsta bollen att plocka ner blir förberedelserna inför lördag. Då ska vi ha lite festligheter med fotbollen och jag är liksom lite boss över det hela, var ju min idé. Allt är planerat, så det ska inhandlas lite mat som ska förberedas och lite sånt. Så jag är lugn inför uppgiften ;) Planeringskungen har varit i farten igen.

Sen är det lite andra bollar som ska ner, men vi tar en i taget.