Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

TJURRUSET 2013 !

Var bland det roligaste jag gjort, faktiskt. Jag ska ärligt erkänna att jag var grymt nervös dagarna innan och undrade vad jag gett mig in på? Men när vi väl hade landat i Karlstad hos Em så var det bara att ta tjuren vid hornen (höhö) och pallra sig bort mot I2 där loppet skulle utgå från. När vi kommit fram och tagit av oss övedragskläderna och inväntade starten så var jag mest förväntansfull över vad som skulle komma.
 
Det var ca 1 km löpning på asfalt sen grus innan ingången till skogen, och med facit i hand skulle man startat mycket längre fram, det blev total stopp. Förlora mycket tid på det hela så det var lite surt samt att det var väldigt svårt att hålla ihop, så vi splittrades senare. Tråkigt, men det gick ändå bra. Jag fokuserade på att komma om så många som möjligt när läge fanns och faan vilken jäkel jag var på att springa i skogen ;) haha Svårt att beskriva hur det var, för det var bara kul och man tänkte liksom inte på att man sprang eller hur långt man sprang, för det var fokus på lera, stenar, rötter och hålla sig stående ;) det roliga var att vi kom i från varandra, men det skillde 3 minuter mellan mig och Em och tre minuter mellan Em och Chrille, så vi var nära men ändå inte :)
 
Anmälan är gjord till nästa års fest i skogen ! :) tjurruset 2014
 
 
 
 
 

Rock this monday

Måndag morgon och C har åkt till jobbet och vaken är jag. Kör lite rehab och gör lite saker mellan, som vanligt. Det känns att det är lite tyngre att gå upp så tidigt nu. Det är så mycket mörkare nu och den där varma goa sängen är att bra skön ;) men vaken och uppe är jag.
 
Hockeyhelgen är över för den här gången och det har gått bra. Kul att det drar igång nu. Har en match i veckan och till helgen beger vi oss mot Värmland - Karlstad för att springa Tjurruset ! Oh my god, det är verkligen nu på lördag. Bara att ladda så gott man kan, 10km ska klaras av i lera med naturliga hinder och tillbyggda hinder. Ah det kommer bli en upplevelse ! :)
 
Rocka loss idag och var det bästa du kan vara idag ;)
 
 
 
 
 

Iskänning

Igår fick jag infall och åkte ner till ishallen och joinade DamJun träningen. Få tappra själar som var där, men det var roligt. De fick mycket teknikträning och gjorde det mycket bra. Själv tyckte jag att det bara var kul att få vara på is :) så himla roligt. De slutade lite tidigare och då passade jag på att åka 8.an. Jag vet, ibland vet jag inte själv hur jag tänker, men åkte gjorde jag och jag är nöjd med tiden, men tyvärr får jag inte rapportera in den. Gjorde ju inte 8:an på kursen pga jag mådde som jag gjorde. Surt, men det är bara att åka den igen om 2 veckor och hoppas på att man får lika bra eller bättre tid. Resultat är ju till för att slås.
 
Blir en hockey helg i helgen, gameweekend, match idag och imorgon. Det är nu det börjar. Ska bli en intressant säsong som sagt.