Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Livet i en trunk

Säsongen har knappt börjat men ändå är man på sin första turnering för säsongen. Det är Finnkampen som är är i full gång i många olika idrotter och på många olika platser. Jag befinner mig iallafall i Örebro på U17 killarnas Finnkamp i Örebro. Det är tre kamper som ska genomföras och första var igår. Nervös var jag då det lite nytt i arbetsmönster och tänk nu när man kommit upp en division och när man dessutom dömer med de som är ytterligare en nivå högre och varit där ett par säsonger. Men över det hela så gick det bra och hela hallen höll på att bli lurade av den nya icingen, hybrid icing, och det kan ha varit säsongens klockrenaste hybrid icing situation. Tur man höll sig lugn och tänkte både 2 och 3 gånger innan beslutet togs....
 
Som sagt laddar på inför dagens kamp med att slappa på hotellrummet. Funderade på om jag skulle åkt till Marieberg och kollat på ny trunk, men nae, det får lösa sig på annat sätt. Hade det varit tjejgänget som dömt hade vi förmodligen redan varit där för länge sen och shoppat ;) det har på något sätt blivit en oskriven regel när man är iväg, shoppa. Men det är att bra gött att slappa också, så jag klagar inte.Ska komma ihåg att slip skridskorna också;)

Börjar bli tjatigt, men: Än lever segern !

I söndags packade vi in oss i bilarna och for iväg bort mot Norrköping och sedan mot Finspång, mot Lotorp, eller ja, ändrad matchplan tog oss till Igelfors. Jag var redigt nervös inför dagens match, då jag återigen skulle agera målvakt, fick i alla fall 1 träning som målvakt innan matchen. Kändes bra från början till slut. Vi hade grymt med chanser, men måste lära oss hitta nätet ;) och inte målvakten. Nervös som faan var jag, men utespelarna gör det såå bra. Grymt spel när vi rullar boll på backar, som jag brukar säga, klapp-klapp spel. Vi kunde till slut gå segrande ur striden med 2-0 (hade chans på mer, men bollen ville icke in). Andra matchen jag står, andra matchen vi håller nollan. Det är alltid grymt skönt att ha nollan med sig som målvakt. Men nu hoppas jag att jag gjort mitt som målvakt, siktar in mig på min favoritposition, forward till helgens match.
 
Tabellen ser ni ju till höger i menyn, och idag skall äntligen vårmatchen mellan Kisa/Rimforsa-LiU spelas, kommer bli spännande. Hade nästan kunnat åkt till Kisa och betala 40kr inträde för att se denna match, men det går inte. Spenderar hellre kvällen med laget och dagens träning !
 
Vi har fyra viktiga matcher kvar, och det kan bli tight i toppen av tabellen, men vi ska bara fortsätta göra det vi gjort hittills, spela vårat spel :)

Kom och stötta oss hemma på Hellgrenshagen på söndag 18:00 då Borensberg gästar oss !
 
 

Girl Power Camp 2014 - Kristinehamn

Det var bra, tuffa men väldigt roliga dagar hemma i Kristinehamn. Åkte upp på onsdag efter jobbet för att hälsa på M, A och lilla bustrollet. Det vart ett par timmar med prat innan det blev lite käk. Slappade i soffan och kolla på film, sen var det bingen som gällde. De gick upp tidigt på torsdag för de skulle åka iväg på zoo, jag fick lite sovmorgon innan jag åkte upp till isahallen för lite förberedelser och lite inskrivning. Invigningstal sen var campen igång. Som med alla camper så är det fullt upp och det är nästan mer fullt upp när man är ledare. Ska inte gå in på detaljer, men min grupp körde på riktigt hårt både på och utanför isen och jag är väldigt nöjd med hur campen utspeglade sig.
 
Det var också kul att träffa allesammans igen, och kanadensarna såklart. Så nästa år lutar det åt att det blir en sommatripp till Kanada. Kanske planerar så man kan åka någon annastans en vecka eller mer när man ändå är där och har semester. I vinter blir det till att spara pengar :)