Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Lätt att vara efterklok

Det händer saker i fröken Johanssons liv...tråkiga och roliga saker, så som livet kanske ska vara? Jag tror jag efter alla år har lärt mig saker på resans gång, eller snarare kanske insett saker. Känner att den här hösten inte varit riktigt lik förra hösten, och det lite till det sämre på sätt och vis. Visst att i oktober förra året så slet jag av ett ledband i foten som än idag kanske inte är riktigt hundra läkt som satte lite käppar i hjulen på det idrottsliga planet, ja sa upp mig från mitt gamla arbete som jag jobbat på i ca 5 år, jo men visst att det hände saker förra året också och har varit ett turbulent år över lag. Den här hösten har jag bara försökt följa med strömmen utan att egentligen inte haft någon plan, vilket jag nu inser inte varit något segrande recept för min del, det har snarare bara stjälpt mig till det sämre.
 
Dags att försöka ta tag i allt igen. Allt från hemmet, träningen, målet, drömmen.
Jag har påbörjat en ny resa med mig själv, och jag har på känn att det bara är början.
 
Jag har en del tankar på framtid och karriär. Vad är det jag vill bli när jag blir vuxen? det börja sakta växa fram något inom mig och för första gången så känns det väldigt bra. Ska kolla runt på lite olika kurser som går att kombinera med jobb och hockey såklart. Jag har erfarenheten, men på pappret saknas utbildning. Det gäller bara att hitta balans i allt igen. Och jag vore dum om jag skulle säga något annat än att det som hänt senaste tiden påverkat mig, kanske mer än vad jag trodde....

Futsal

Ica cupen Norrköping 2014
DFK Värmbol - Malmslätts AIK

För några veckor sedan var vi i Norrköping och spelade Ica cupen. Vi var anmälda med 2 lag då vi var många som ville och kunde vara med. Vi tränar inte speciellt mycket futsal, men tycker det är kul och lärorikt. Det finns ju dom lag som har det som sport eller vad man ska säga. Tror vi spelade 4 matcher och jag var och dömde så jag var med på dom 3 sista, och det blev tyvärr förlust i alla, och den med 1-2 :( så surt ändå. Vi har 3 futsal cuper kvar att ta revansch på ;)
 

Hockey - Intervju

Även om det är en tung period nu så måste man försöka fortsätta leva, och det med sagt så rullar ju även hockeyn och dömningen på. Roligt att komma till nya hallar och bekanta sig med nya människor. För någon vecka sedan var jag i Troja Ljungby och dömde för första gången, och det var en härlig arena att komma till. Det jag ska komma till är att när vi sitter och har genomgång av matchen så knackar det på dörren och det är en kille som vill itnervjua mig, självklart sa ja. Så vi tog oss genom genomgången av matchen och sen var det dags för lite intervju. Trodde det var en tidningsintervju, men icke, det var Troja TV som det heter. 

Om ni inte vill se hela, så kommer jag in vid 4:13

"Intervju med Pelle Svensson och Marcus Nilsson om matchen. Även en bonus intervju med linjedomaren Veronica Johansson. Första tjejen som dömt Troja-Ljungby i Sunnerbohov."