Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Hektiska dagar som avslutas i buss

Flytta. Det är träning det med. Men nästa gång kan jag lova er att då anlitar jag faan i mig flyttfirma. Hela veckan har jag sprungit i dom där trapporna, upp o ner, känns som ett evighetsjobb. Utflyttade är vi och som jag längtar till vi får nyckel till vårat nya boende och ett smått nytt kapitel i våra liv. Ser fram emot hur det kommer växa fram ett livfullt hem.

Efter hektiskta och tunga dagar så började vi dagen tidigt med resa upp till Kristinehamn och årets resa till alperna. Italien, Dolomoiterna närmare bestämt Val Gardena ! När bussen kom och vi började packa ur så var det första jag hörde av en gammal hockeytränare att jag var med i tidningen. Var tvungen att pipa in på statoil och köpa den. Ännu ett tidningsklipp till samlingen ;) alltid kul och denna gång var det för GirlPowerCamp !Hur som så sitter vi nu på bussen och lär göra ett x antal timmar till. Men jag tycker det är lite mysigt sådär. Man sitter och slumrar till, pratar, pysslar med telefonen och kollar film. Jag har då inga problem med det. Är så smidigt, man sätter sig på bussen och sen följer man liksom bara med, sen är man på hotellet och får nyckel och liftkortet i handen. Inga väntetider på flyg, bagage eller transfer.

Kan vara dåligt med wifi under veckan, men uppdaterar när läge finns, mest då kanske på instagram --> virrejohansson

Laddar i alperna för sluttampen på hockeysäsongen och jag är sjukt taggad på det sista nu !

1 more to go !

Tufft schema för egen del, 4 dagar 4 matcher. Började hårt med första play off matchen inför kvalserie till division 1, tyvärr blev det inte så spännande, slutresultatet skrevs tillslut till 7-1. Efter matchen var det bara att åka hem och packa upp trunken, få i sig mat och lägga sig. Lite sovmorgon under gårdagen innan bilen styrde mot Stockholm för en dam träningsmatch, då det lettiska damlandslaget är på genomresa genom Sverige. Lugn men tight match. Styrde kosan hem mot schlätten, landade i hemmet strax vid midnatt. Hopp i säng.
 
Idag var klockan ställd på strax innan 9:00 för att följa damkronorna, men till stor besvikelse var det strul på TV10 ! Irriterad. Men kom igång till slut, och jag kunde knappt slita mig från matchen för att packa trunken och få i mig frukost. Slutade med att jag hade matchen på i sovrummet och vardagsrummet och sprang mellan. Det slutade även med att jag i de sista spelminuterna stod framför tv:n och borstade tänderna, smsade/pratade i telefon och sprang till köket för att få med mig frukost i bilen ! Time att åka iväg för dömning. Ikväll har jag kollat på tre kronor, käkat och slappat, och det känns att man dömt tre matcher på rad nu. Alla matcher har varit roliga och olika karaktärer på dem !
 
Icke att glömma OS framgångarna i form av Kalla, vilken jävla idrottsmänniska ! Lyssnade på radion i bilen, men såg lite repris nyss ! Man kan nog inte förstå vad det är hon presterar ! Andra som presterar trots olika förutsättningar och fördomar är våra Damkronor ! Att slå ut Finland som man haft svårt för senaste tiden är så jävla stort, semifinal ! Tänk att SOK hade tankar på att inte skicka DK till OS och att man i förra VM höll på att åka ur, men kämpade sig kvar. In your face SOK och svenska folket som tycker så jävla mycket om damhockey. Kämpa på, 1 more to go ! Sen har vi ett drömscenraio ! Ska bli kul att följa utvecklingen till hemma VM 2015 ! En liten parantes bara.
 

2014.02.14

Är så himla lycklig att ha dig vid min sida varje dag.
Vad skulle jag göra utan dig?

Älskar dig så otroligt mycket <3