Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Äntligen framme

Lång resdag men nu sitter jag på Torontos flygplats och väntar på några väskor som saknas. Jag och Chrille har fått vårat bagage och nu i skrivandets stund verkar dom andra fått fatt i väskorna och nu saknas bara Thomas mv klubbor. Här är klockan nu 19:12 och hemma mitt i natten.... nu vidare färd till hotellet och mat !

Nu lyfter vi

Sitter i planet som ska ta oss till Island där vi mellanlandar innan sista långflygningen till Toronto. Kan ju bli lite dåligt med uppdatering under veckan beroende på tillgången till wifi. Annars får ni hålla er tillgodo tills jag är på svensk mark igen.

Here I go again

Resa 4 är påbörjad och denna gång är destinationen Kanada med resesällskap ;) ! Grymt. Sitter i bilen påväg till Arlanda och sämsta tänkbara väder som kom från ingenstans. Snö, blåst och jävla moddigt på körbanan. Tur är väl att jag har världens bästa chaufför ! Inget kul väder att köra i alltså !

Vi har ett tag kvar i bilen innan vi når arlanda. Väl framme möter vi upp de andra och gör det som man gör på en flygplats, checkar in och kollar runt lite innan planet lyfter.

Mellanlandar på Island innan långflygningen till Toronto.