Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

U18 VM Ungern - Budapest del 2 "Day off"

 
 
 
Gårdagen spenderades vid sidan av isen då jag var Stand by Linesmen, vilket var bra för min ljumske som jag lyckats dra upp igen här nere. Inte känt någonting på hela säsongen så ska det hända nu. Men som tur är finns voltaren och det är ta mig tusan det bästa som finns för kroppen. Så efter lite egenvård känns det så himla mycket bättre. I'm ready !
 
Spännande matcher igår och matchen jag var SBL i var spännande fram till sista sekund ! Precis som det ska vara i slutskedet av en turnering ;) Hur som så är det spelledigt idag.
Min day off började 06:52 då jag vaknade och kunde inte somna om, vilket även min roomie gjorde. Så vi klädde på oss och gick till gymmet för lite löpning, lättare övningar och stretching följt av frukost och resten av min day off kommer innebära för "The Swedes" SPA DAG på hotellet ! Klockers som min norrländska kollega skulle sagt. Det andra alternativet var att åka in till Budapest, liknande häromdagen. Shoppa eller gå upp för nåt berg och se utsikt och äta lunch. Shoppat har jag gjort, till mig själv och till andra ;) och visst är utsikt fint men vad går det upp mot 2 massage behandlingar och manikyr? hmm inte utsikt i mina ögon iaf. Så för oss swedes blir det verkligen en day off.
Living the dream !
Vad gör man 06:52 när man inte kan sova? 
Jo man går till hotellets gym med sin käre roomie Dansken  ;)

U18 VM Ungern -Budapest del 1

För att ta det lite från början så började min fredag för nästan en vecka sedan väldigt tidigt med taxi in till stationen där tåg till arlanda väntade. Väl på plats på arlanda handlades det lite choklad att ge bort och sen var det bara att sätta sig på planet som skulle ta oss till Ungern-Budaspest och U18 VM !

När vi kom till hotellet trodde jag nästan det var ett skämt, åt ett positivt håll. Det är verkligen ett resort hotell med typ 4 utomhus pooler, x antal bastu + x antal pooler inomhus och äventyrsbad, + massa olika spa behandlingar osv. Ganska nice ;)

Men vi är inte här för att semestra, men det underlättar lediga dagar och ledig tid, om jag säger så. Hur som helst så bor vi jättebra och maten är fin den med. Så ingen nöd på någon.

Hunnit med att döma ett par matcher, 4 istester, iceball playing, fotografering och hockeymatch.

Living the dream !
Eat - Sleep - Hockey

slutspelsbubbla och mer därtill

oj oj vad det händer mycket på kort tid. Sen vi kom hem från Italien har jag haft fokus på nya jobbet (ej 100%) och dömning + jobbat lite extra på mitt andra jobb. Så man kan säga att jag är lite mella olika jobb och saker sådär.

Men nu till det som hänt ganska nyligen. För en vecka sedan tod jag bilen upp tilö Stockholm och kvalet till riksserien. 4 lag skulle göra upp om de två platserna, Segeltorp och Sundsvall som spelat riksserien iår och underifrån kom SDE och HV71. Tighta matcher och söndagen kom att bli spännande, då det mellan 3 lag. Det slutade till slut med att Sundsvall höll sig kvar och att SDE går upp till nästa säsong. Bra, spännade matcher och en overall bra helg med 2 rookies och en norrlänning ;)

Näst på var i onsdags som många av er kanske såg, SM-final i Fjällräven Center mellan MoDo-LHC. Sjukt taggad. Uppladdning var mer än väl då Stina tog med oss till en resturang där maten var supergod ! Bra start Sen for vi på djuraffären för att införskaffa ett fint sm-gris pris ! sen på ica för att inhandla fönödenheter att ha under matchen. Dags att ladda för gris ! Ja utgången blev att Gabbi tog hem SM-Gris priset och jag vann för iallafall 2:året, kommer inte ihåg hur första sm-grisen gick :S mycket viktigt. ;) In i omklädningsrummet för att byta lm och förbereda sig. Vi hade inte varit i arenan eller framsidan någonting, så omklädningsrunmet så kändes det mest som en "vanlig" match. Sista antalet biljetter som jag hörde var sålda, var ca 2000, jo dom slpr publikrekord och det. MEN när timmen var slagen och vi klev ut i arenan fick jag sån jävla känsla rent ut sagt ! Det var fullt med folk så de hade fått öppna övre etage och MoDo åker in på intro i en nedsläckt arena och till publikens jubel ! ah men dra mig baklänges ! Stort av MoDo att kunna marknadsföra och se till att det verkligen blev en fest ! en inramning ! nya publikrekordet att slå är nu 3449 !! innan var rekordet 1806. Det som var mest roligt också att det var en aktiv publik som hejjade och verkligen var med i matchen ! Men som många vet så blev det en dramatisk och spännade final som gick till over time där de begärde mätning på masken vilket kom att visa sig vara förödande för modo som fick börja overtime med 5-3 eftersom de hade en utvisad och lhc masken var korrekt. Lhc tar hem guldet till cluben och Linköping.
Man kan säga att finalen innehöll allt !

Dagen efter fnalen var det bara att mala sig upp ur sängen och hämta nyckeln till nya lägenheten och börja flytta. Och med lite hjälp så hann vi med att flytta kn nästintill allting, och det är inte så mycket kaos i nya lyan. Vi hann med att ställa ordning en del saker och få undan några kartonger. Som vi väntat på denna lägenhet och det har varit en resa det med. ca 10 månader har vi väntat och nu äntligen är vi där ! så himla gött !! men det blev kortvarigt, för jag är nu påväg till
Ungern-Budapest för att skipe lite rättvisa i JVM. Så första natten i lägenheten får vänta ;)

Tidig morgon idag som började med taxi till Linköping C för vidare färd med tåg tilö arlanda. Shoppa lite godis att ge bort och invänta Gabbi, och nu sitter vi planet och är påväg till ety soligt och 19gradigt varmt Budapest. Inga fel med lite sol och värme, hoppas det håller i sig under veckan vi är där bara ;)

som vanligt så kan det bli dålig uppdatering på bloggen under resans gång men desto mer på instagram @virrejohansson