Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Ladda batterierna, för i Juni blir det fullt ös !

Uj uj, juni kommer bli en fullspäckad månad. Förutom all fotboll jag ägnar min tid åt just nu kommer nu tiden att behöva prioriteras och det kommer bli en krigar månad. Idag började på mitt sommarvikariat som jag ska ha under juni månad. Ett vikariat som kort & gott är spindeln i nätet på Linköping motorstadio. Det är ingen lätt uppgift att lära sig på knappa 2 veckor för att sedan vara själv i drygt 2 veckor ! Oh my god, vad har jag gett mig in på? Det kommer verkligen bli en utmaning, det vill jag lova er.
 
Det som kommer vara just kriget med mig själv denna månad är att hinna med allt.
- På LMS MS (Linköping motorstadio) kommer jag jobba 100%
- Jobbar också på MAIK 25%
- Sköta träningen med fotbollen & alla dess uppdrag
- Fortsätta med min egen träning för dömningen
- Öppna regelboken och börja plugga sakteligen (börjar man i tid slipper man få panik i augusti) !
- Samt sköta hemmets alla vardagliga sysslor
Känner att det kan bli sena kvällar och tidiga mornar i juni......

Förutom ovanstående saker ska vi även gå på Bröllop, vilket ska bli fantastiskt roligt, och jag ser fram emot det jättemycket :), anordna inflyttningsfest för våra fina vänner :) och ta hand om mina långväga gäster, och visa dom runt lite. Vi ska fara till Dalarna på midsommar, och sen är det ta mig tusan juli som innebär uppehåll från fotbollen (iaf matcher), återgå till mitt jobb på Elon, ladda för en veckas läger i Finland och kanske ha lite semester. Jag ser just nu juli månad som återhämtning samt uppladdningsmånad, kort återhämtning av allt stress som jag har framför mig, men uppladdning för vad som komma skall. Jag kommer återgå till min nya normala arbetssituation med 75% (50+25) och mina tider sköter jag helt själv, så länge jag gör mina arbetsuppgifter ! Det känns helt underbart att kunna ha det så.

 
 

Än lever segern !

Orolig var jag inför gårdagens match mot Borensberg. Sedan jag började i MAIK så har vi alltid haft otur mot dom. Vi har ägt mycket spel, men inte satt chanserna och förlorat med udda målet. Men våra tränare har aldrig varit oroliga och vi visar vilket lag vi är ! Det var varmt så in i bängen och det kanske bara är början av vad som komma skall i sommar. Vi latja runt med boll innan vi tog tag i saken och började fokusera inför match. Bra uppvärmning och tagget var igång.
 
Varmt var bara förordet. Utan att gå in på detaljer så var det jävligt gött att Pettersson(?) slår ett inlägg som touchas av mig och Kindstrand är på rätt plats och kan slå in 1-0 ! Nya pjukken visade sig inte från sin bästa sida och lilltån klämdes på högerfoten. Så när tyvärr en av våra mittbackar skadas och spelet blåses av en kortare stund passade jag på att byta bara högerdojjan till min gamla, (ah köpt samma sko fast årets färger). Och spelet rullade igång och jag tror inte det gått ens 2 minuter efter bytet av sko så gör jag mål, med magen ! Ingen fot ville leverera idag. Gjort ett mål med magen tidigare i min karriär och det var i Villastaden på ett skott (=inlägg) stenhårt i magen och knappt styrfart över mållinjen. Jaja alla mål gills inklusive dom fula. Jenny får sätta en boll i nätet och jag hade kunnat för dagen blivit 2 målsskytt om inte domaren hade blåst för deras mittback skriker hands. Jag hade verkligen inte sagt något om det var hands, men när den tar på axeln så är det inte hands, vad jag fått lära mig. Om det mot förmodan var hands så måste det varit på motståndaren. Så det var lite tråkigt då bollen kom direkt från målvakts utspark, dvs vår målvakt hade skrivit in sig i assistpoäng ligan :)

Med andra ord, rikigt jävla roligt ! Krigar på i veckan innan vi på söndag tar emot LiU på hemmaplan. Hoppas vi kan locka lite publik till Hellgrenshagen 16:00. Det är tight i toppen av tabellen, så det är återigen en viktigt match på söndag !
 

LiU ligger på 12poäng med en match mindre spelad ! Så det gäller att vara oerhört fokuserade på veckan som kommer och veta våran uppgift på söndag. Sen något som jag aldrig i någon idrott någon gång (jo kanske 1år i handbollen hemma i IFK) har jag legat i toppen i skytteligan, inte minst varit den som gjort mest mål. Men nu faktiskt så leder jag skytteligan. Tycker det är väldigt ärofyllt och kul att det lossnat, men tycker det är mins lika kul att vi i laget har många olika målskyttar med i protokollet ! Och jag hoppas fler kommer skriva in sig under säsongen :) !
 
Som sagt:

Kom och stötta oss på söndag
2014-06-01
MAIK - LiU (Dam div4 västra)
Hellgrenshagen 16:00

(
som förövrigt är en jävligt bra dag ;) )
 

Domartrupperna 2014/2015 släppta !

Hockeydomare.se ha släppt domartrupperna för kommande säsong
 
Hockeyettan
 
 
Riksserien