Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nu och för evigt tacksam

Mitt i allt jobbiga som är runt omkring just nu så var det här den bästa dagen på väldigt länge. Tog en dusch och gjorde ordning mig för att åka in till stan. Jag vaknade nämligen imorse som oskuld. Efter lunch satt min första på plats. Mina första tatuering som betyder så himla mycket, och jag kunde inte vara mer nöjd ! Tack Maxtattoo ! Men dom som säger att det är skönt att göra tatueringar ljuger så dom tror sig själva ! Det var verkligen inte skönt, men ändå vill jag bara göra fler. Anna kom dit och var med och bokade in en tatueringstid. Vi drog iväg för en snabblunch på subway innan nästa uppdrag. Efter det gick vi tillbaka för jag skulle betala mitt minne, hade inga caash så fixade det. Då bestämer sig Anna också för att göra sin tatuering nu på en gång. Han skulle käka upp sin lunch för att sedan börja skissa, så vi drog återingen iväg för att ta ut pengar. Sjukt snygg blev hennes också !
Efter detta gick iväg för en kaffe på Espresso house som också avslutade våran dag på stan. 
 
Always and forever

Kroppen strejkar ?

Man brukar ibland säga att man inte kan sova, men imorse kunde jag ta mig tusan inte vakna. Snoozade säkert i 2 timmar utan framgång i att visa ens en tillstymelse till att ögonen skulle rulla upp sig. Aldrig känt såhär förut, men det var som om kroppen strejkade. Jag kom till slut upp och gjorde mig lite frukost och såg Malou efter tio, sen åkte jag iväg till jobbet.
 
Väl på jobbet fick jag det jag vill gjort och slutade när C slutade. Han hjälpte mig lösa massa ärenden som jag hade. Vi fick börja med att åka hem då jag hade glömt nyckeln till kansliet hemma, åkte förbi där för att plocka upp en sakttedeklaration som fått sig en påskrift, vidare in till stan för att lämna in två ringar som skall bli en, bokade tatueringstid (!), förbi skatteverket för att lämna inte deklarationen för att till sist ta svängen förbi forex för att sätta in lite pengar. Många olika ställen blev det och det var himla smidigt att C hjälpte mig, slapp man att hitta parkering på flera ställen, droppa av mig så fixade jag det jag ville medan han snällt väntade på mig. 
 
Väl hemma har det inte blivit mycket action. Vet inte vad det är med mig, men de senaste veckorna har jag bara varit så himla trött att när jag kommer hem och sätter mig i soffan, finns liksom ingen återvändo. Det blir en naptime på 3-4 timmar och jag är verkligen helt slut. Det går inte att hålla emot. Hoppas på att det vänder snart.
 
 
Tattoo inspo

En dag i taget

Det känns bara så himla tomt. En tomhet inom mig. Min energi är liksom bortblåst, liksom lusten att göra någonting, har inte ens lust att äta. Men det är ju så, att livet måste försöka fortsätta. Har varit hemma från jobbet både torsdag och fredag, och C kunde komma hem i bra tid i torsdags och slutade vid lunch idag, skönt att ha någon bredvid sig i soffan som man kan krama om och äta choklad med.

Idag har jag ändå försökt göra lite saker här hemma och förberett inför morgondagens avslutningsfest som jag ansvarar för. Det var en del smågrejjer kvar som jag skulle fixat med i veckan, men som blev så betydelselöst som något någonsin kunde blivit. Men det är fixat nu iallafall. Jag åkte iväg till fotbollsträningen som idag bestod av träningsmatcher i futsal. Kul, men jag var nog sämst på plan idag och mest frånvarande. Sista matchen kände jag att jag inte tillförde någonting, satte mig på bänken och mest myste. Det var ändå skönt att träffa alla och tänka på något annat för en liten stund iallafall. 
 
Men... det är så svårt att förstå. Även att man vet. Även att man varit med om det förut. Det känns bara så jävla orättvist på något sätt. Varför nu? Varför du? Man vill att allt ska kännas som förut, men det kommer aldrig bli som förut. Det blir som någon kollaps i hjärnan, den förstår men ändå inte. Acceptera. Det är svårt. Man vet inte hur man reagerar på olika saker, det är som om någon annan styr min kropp. Känslorna bara svallar över och försvinner lika fort, kvar är tårarna som rinner nerför kinden, och känslan av tomhet infinner sig i kroppen och jag vill bara krypa längre ner under täcket.
 
Minnen. Det är minnena som jag nu har kvar. Fina minnen. Det är så att jag blir varm och lycklig inombords när jag tänker på det, samtidigt som det gör förbannat ont. Lycka och smärta. Leende varvas med tårar. En del av mig har försvunnit, och hur ska jag finna den del som försvunnit? 
 

Svalan: Vissa myter menar att sjömän förväntade sig att svalan skulle hjälpa deras själ att nå himlen om de druknade till havs. I detta fall betyder svalan hopp om salighet då svalan i tusentals år setts som bäraren av själar till himlen, underjorden eller Hades beroende på bärarens tro. Svalor har en och samma partner hela livet och kan därför vara en symbol för trohet, lojalitet och kärlek till familjen och vänner.