Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Inte alls vad jag hade tänkt och planerat för

Usch den här veckan har blivit allt annat än vad jag hade planerat och tänkt mig. Sjukling.Men det har liksom känt som skit ena dagen och sen andra dagen har jag ändå känt att jag haft energi och bara lite snorig sådär ni vet, och sen en dipp dan efter och man vill bara dra något gammalt över sig. Hur som helst kunde jag inte sova inatt för jag bara hosta. Usch inge kul alls. Men var tvungen att åka till 2 av mina jobb och fixa lite småsaker innan jag käne att jag kunde lämna med gott samvete inför helgen och kommande vecka. Kom efter kanske vid halv 2 och bäddade ner mig direkt i sängen och somnade på två röda. Välbehövligt. Så det har inte blivit många knop gjorda här hemma mer än att jag duschat och slappat i soffan med en tekopp. Rolig fedag.... Men desto roligare dagar har vi framöver så jag hoppas att jag kan vakna och må bra imorgon :) 
Min C säger att jag är trött och seg på morgonen, det är inget mo vad den här lilla gos tjejen är. när klockan ringer så kan blicken säga allt ! Så hon kommer och kör huvud mot huvud och ålar sig verkligen för att man ska ligga och klappa, och gu nåde dig om du tänkt gå upp !
 

Sjukling

Varför ska jag alltid bli sjuk när det är som mest opassande? Började med lite känningar i halsen i förra veckan, men det var verkligen bara känningar. Men efter en fartfylld helg i Stockholm med domarbrudarna och dömning så var jag utslagen på måndagmorgonen. Vart lite piggare under dagen så jag kunde jobba lite hemifrån. Tisdagen blev det sovmorgon och fixa små ärenden på stan då C jobbat natt med att röja snö, så vi passade på. Åkte sedan till jobbet och gjorde det nödvändigaste och sen hem igen. Kände mig ändå relativt pigg på kvällen så min tanke var att köra järnet på alla jobben idag. Min tanke var det ja. Det blev en heldag i sängen med hosta så jag trodde jag skulle hosta upp både kungor och hjärta. Såg på film, men orkade typ bara 30min innan jag somnade om för ett par timmar under dagen. Sen kom C hem och vi började packa skidgrejjerna och det var nog så jobbigt. Fått i mig lite käk idag iallafall och nu på kvällen har vi mest slappat och fixat lite små saker på datorn. 
 
Den här veckan har blivit långt ifrån vad jag hade planerat för och tänkt mig hinna med. Skulle dömt ikväll vilket jag tyvärr fick lämna ifrån mig :( hade dött på banan idag tror jag. Så hoppas jag hinner tillfriskna till helgens alla matcher :) På måndag drar vi ju till Sälen för en vecka :) kommer bli grymt :)

från 0-100 känns det som :)

Oj vad allt ska häda just i den här tiden. Nu är det mycket på gång känns det som, men det är roligt :) är inne i en såndär period där jag känner mig oumbärlig ;) om ni förstår vad jag menar och på riktigt såhär fixar humör hela tiden. Städa ordning lite var stans. Gjorde ordning i hyllan i hemmakontoret igår, liksom rensade undan massa onödiga papper som blir liggandes och satte in det som skulle sparas och slängde sånt som var mindre viktigt, nya pärmar för 2015 gjorde jag ordning också, grejjt. Jag får liksom som ett inre kaos när jag vet att det inte är ordning på sådana ställen, så det känns lite skönt i själen måste jag säga. Samma sak på ett av jobben så ordnade jag upp med nya pärmar och etiketter för 2015 :)
 
Idag jobbade jag extra på Motorstadion hela dagen med diverse medlemsansökningar och pricka av de som var betalada och så vidare.... kul med lite ombyte från ordinarie jobb tycker jag. Träffar lite andra människor och det blir en annan arbetsplats och allt blir egentligen annorlunda fast man ändå känner sig bekväm och hemma. Fortsatte med mitt braiga jobbhumör och gjorde ordning kontrolluppgifter på mitt andra jobb, och ah ibland kan man ju kasta ut datorn för mindre. För er som är intresserade, gjorde iordning en sammanställning i excel med alla arvoden/löner och personuppgifter och skulle sen sortera dom på namn, ni vet man bara markerar hela kolumnen med namnen och klickar a-ö och sen så är ju det redan ifyllt att man vill utöka markeringen.... inte denna gången, detta gjorde jag alltså i förra veckan och skulle nu bara sätta mig och fylla i på skatteverket, trodde jag. Jag började med ett par stycken och kände liksom att jag inte kopplade personnumren på personerna och adresserna, nepp för den hade bara sorterat namnen ! Faan va lack jag blev. Som tur var hade jag skrivit ut en annan sammanställning så jag i alla fall relativt enkelt kunde matcha namn, belopp och med lite efterforskning på hitta.se och nån sida där man kan söka på personnummer löste jag ut allt ! Bääm, så jävla skönt !
 
Så det har blivit en redig jobbardag för fröken Johansson idag, och jag känner faktiskt lite sådär jävla bra. Jobbar från ca halv 9 till halv 11 bortsett från lite lunc och middag ;) men nu ska jag faktistk hoppa i bingen bredvid min älskade C och lille gos Astrid :) 
 
så bedårande söt och gosig <3