Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Morgonstund har guld i mun

Även om det blir lite senare. Hade en sådär svårt att somna kväll igår, så låg vaken halva natten. Usch hatar sånt men som tur var, var det väldigt längesen det hände nu, så det må väl vara hänt. Det är då skönt att veta att man kan ligga kvar i sänge en extra halvtimme, äta frukost i lugn och ro för att sedan bege sig mot jobbet. Riktigt härligt att slå på morgonpasset på P3 och sitta i lugnans ro och käa frukost, även om nu katten gärna hade velat ha hälften av min frukost ;)


Idag jobbar jag tills jag känner mig liksom reda för att kunna ta lite helg. Var ju i en av butikerna hela dagen igår där vi gick genom en del så det är lite att kika på idag, men känner mig ganska pepp på att få ordning på allt nu :)

Efter jobbet får det antingen bli en tur på MTB eller ett hemmapass, får se vad jag känne för när jag kommer hem och hur benen mår. Det kändes kan jag säga att vi cyklade 20km i förrgår ;) inte bara tränignsvärk kan jag också meddela... haha
 
Nu rockar vi av denna fredag !
 
 

Förtroende ytterligare en säsong !


För ett tag sedan fick vi reda på vilka som blivit uttagna till att döma Hockeyettan säsongen 2015/2016. Jag får förtroende ytterligare en säsong, vilket jag hade hoppats på, men man ska aldrig ta något för givet. Detta är såklart förutsatt att dom fysiska kraven klaras av samt den teoretiska delen, gör jag det är jag klar för ytterligare en säsong i ettan.

Kika in på hockeydomare.se för att se trupperna till hockeyettan, alsvenskan och SHL, domartruppen till Riksserien är ännu inte släppt.

Lägga om lite fokus !

Att veta att man borde inse saker och ting är inte samma sak som att faktiskt göra det. Ibland kommer man till en punkt där det helt enkelt får vara nog. Tyvärr känner jag mig själv och vet att det inte kommer vara länge. Jag gjorde för någon månad sedan upp en plan för sommaren med att få ihop mina timmars jobb som jag så bör, samt hur mitt upplägg av träning ska se ut, på ett ungefär. Jag har dock jobbat stenhårt med en sak som jag inte riktigt kan berätta för er just nu, men det kommer jag nog kunna göra i nästa vecka ! Så jag har levt efter min  planering lite halvt om halvt, vilket jag haft lite sådär dåligt samvete över. Men efter ett mail idag, fick jag igång mig själv att faktiskt nå till 100 med hur jag ska göra med vissa saker. Även om jag vill gå in helhjärtat överallt, helst till 110% överallt jämt hela tiden, men så funkar det inte. Jag kommer släppa tyglarna på några ställen för att dra åt dom där det verkligen behövs nu !

Jobbet skall göras och det helhjärtat, annars kan jag lägga ner och jag är inte färdig ännu. Jag har mina mål och tro mig veta vägen dit. Den är inte rak och den är inte lätt, men jag är redo att göra jobbet som krävs ! Det är liksom nu eller aldrig, och gör jag det inte nu, kommer jag för resten av mitt liv ångra mig !