Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Del 5 - Planeringen fortskrider

Ja mina vänner, nu tänkte jag fortsätta på vår bröllopsresa. Efter att ha bokat boende och fått veta att alla har tak över huvudet så var en del klart, men mycket mycket mer att planera. Eftersom vi bor så långt ifrån Sälen var det inget att göra annat än att lita på känslan och vad folk lovar osv. Men Hemfjällstugan var bokad och kyrkan så det kunde vi ju vara lugna med, men det som jag började känna lite panik över var kläderna. Man behöver ju ha lite mer när det är vinterbröllop. Kände väl att C's kläder var lite enklare att ordna med så jag tog med mig en vän till en bröllopsbutik och provade lite bröllopsklänningar. Och för mig var det inte något märke eller så som styrde utan hur den faktiskt såg ut och lite vad det var för prislapp. Jag hittade två stycken och båda var väl över min prislapp, men jag hade tidigare suttit och läst på nätet om hur många andra har gjort, och det var allt från köpa, hyra, beställa på nätet. Hittade en sida som är sjukt billigt, och läste, läste & läste ännu mer om folk som hade beställt från den sidan, Men jag lade det lite på is för det kom annat mellan. Printerest och google har varit mina bästa vänner under tiden och jag fick säga till mig själv att sluta titta för ju mer ja tittade ju dyrare blev det för det ploppa upp idé efter idé....
 
Jag började nu få en bättre bild över hur hela dagen skulle se ut, för dom stora sakerna var bokade och klara, som tidigare nämnt samt hår, smink, fotograf. Check på dom sakerna. Jag har under hela plaenringen varit förvånansvärt lugn, vilket jag verkligen inte trodde.
 
Vi satt en kväll och gjorde ordning alla placeringsutsmyckningar som C så snällt plockat kottar till samt sågat små björkbitar, och det blev hur fint som helst och passade perfekt till miljön vi var i. Ännu en bock i listan. Jag hade också en idé om goodiebagspåsar där vi skulle ge gästerna en filt och en handvärmare i form av ett hjärta. Men vad skulle vi lägga mer i påsen? Jag funderade lite och kom på att lite godis är alltid gott och barnen blir lätt rastlösa så jag gjorde ordning så tjejerna kunde göra egna armband bla men sen gick vi på leksaksaffären så det blev lite mer saker, det blev riblock och kritor, leksakerna till dom minsta, och lego till killen. Men vad kan man lägga i mer till dom vuxna? klurade och kom på att man kan ju köpa små glasflaskor och smycka och fylla med lite olika innehåll. Sagt och gjort, köpte glasflaskor som vi smyckade och fyllde med lite olika innehåll, men det var Jäger, Dooleys eller 100%blåbär i småflaskorna beroende till vem påsen var. Tror det blev en himla bra grejj det där ;)