Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

1.5 vecka senare

Nu är det ca 1.5 vecka sedan olyckan på isen. Dagarna efteråt var mindre roliga, smärta, stelhet och ingen sömn. Dagarna rullade på, men jag hade ont och borde kanske ha stannat hemma från jobbet, men det funkade bara inte, hade en del måste uppgifter. Det blev såklart ingen dömning under helgen, utan jag tittade på 2 matcher. På måndagen ringde jag sjukgymnasten som jag gått till tidigare när jag hade besvär med nacken/ryggen. Fick tid dagen efter och en uppföljning på det någon dag senare. Ska köra liknande rehabprogram som jag kört förut och åter en uppföljning till veckan som kommer. 

Jag hade match i onsdags som jag också sa ifrån pga smärta, men också för att jag inte var redo. Sovit få och dåliga timmar, och jag kände att jag inte ville gå alldeles för tidigt. Det har känts som myror i ryggen om kvällarna, obehaglig känsla. Blev rehab på hemmaplan istället och sikta in mig på helgens match.
 
Har inte tränat som jag brukar och det märks. Jag blir liksom rastlös i kroppen och knoppen, det här har gjort att jag fått ett ryck att få ordning på några småsaker här hemma. Haft för mycket tid att tänka och störa mig på saker. Men bra blir det när det blir klart. :)
 
Idag var det åter dags att beträda isen. Nervöst, dels för hur kroppen skulle regaera i att vara igång ett par timmar, och ganska intensivt, men också hur psyket skulle fungera. Matchen drog igång och det var riktigt kul att vara tillbaka på isen. Även om man "bara" varit borta 1.5 vecka så hinner man tappa på vissa delar ganska fort. Men det var kul att vara där och åka skridskor. Jag erkänner att man var lite extra vaksam på sitt rörelsemönster när det blev närkamper nära, dumpningar osv. Första och andra perioden kände jag typ ingenting i ryggen, men det kom smygandes in i tredje perioden. Får köra några extra rehab övningar hemma efter matchen så får jag se hur det känns när jag valnar imorgon. Det kanske är det som är mest intressant, hur man känner imorgon, sådär dagen efter.
 
Operation att få ihop en fungerande utrustning ägde rum igår.
Tur man hade några gamla tröjor kvar som man kunde ta 
innan den nya kommer.