Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Rosa månaden på ingång !

Alla kan inte göra allt, men ALLA kan göra något. Om vi alla gör något kommer vi kunna göra en sstor skillnad. Jag kan idag med glädje berätta att vi domare har tagit ställning i frågan och kommer skänka en del av vårat arvode i varje riksseriematch vi dömer, läs mer här.
 
 

Första passet - Sandchallenge check

En säsong är avslutad och jag är mitt uppe i en säsong, de överlappar varandra både på våren och på hösten. Men nu ska jag lägga lite mer fokus på mig själv kommande veckor. Visst har jag tränat, men nu ska jag verkligen komma igång att träna med min samarbetspartner beacharena. Det är inget att vänta på eller skjuta upp, det är bara att göra, annars kommer man inte igång. Hur trött jag än kände mig igår, och ärligt hade jag gärna legat kvar i soffan och slumrat till. Men passet väntade så det var bara att byta om och förbereda sig. Visste någorlunda vad som väntade mig. Kom in till arenan och bytte om och sen satt vi igång. Först gick han genom alla övningar vi skulle göra, totalt 10 övningar om 3 varv sen var det bara att sätta igång med uppvärmningen. Kroppen kändes stel och tung, men efter att ha kommit igång så kändes det helt ok. Vi parade ihop oss två-två och jag hittade en annan tjej att vara med. Spännande faktiskt att åka och träna helt själv sådär och träffa nya människor. 
 
Passet var riktigt bra och det var riktigt kul att kräla runt i sanden och känna svetten rinna. Passet var ca 45 minuter, och det var 45 minuter där man inte behövde tänka så mycket utan bara koppla bort hjärnan och låta kroppen arbeta. Love it ! Rekomenderar verkligen er alla att prova på ett sandchallenge pass. Ser fram emot ytterligare Sandchallenge pass men också RFT passet som jag ska prova på :)
 
 
 
 
 
 

Ställa om siktet

Nu är fotbollssäsongen officiellt slut. Sista matchen är som sagt spelad och vi kommer leva i en oviss framtid. Men vi hoppas givetvis på att behålla vår plats i div3. Men nu är säsongen slut på riktigt, och jag skulle väl kanske inte varit med in på slutet som min tanke var från början i och med att hockeyn har satt igång på allvar. Men med det läget som vi var i, fick ja offra mig lite grann och se till att klara av att vara med de sista matcherna. Det var väldigt väldigt tråkigt att få ställa in Tjurrusethelgen med att åka hem till Värmland  springa loppet och umgås med bästaste vännerna...
 
Nu får vi se framåt och ställa in siktet på hockeyn till 100%. Det ska verkligen bli skönt att bara ha det att fokusera på och inte huruvida vi ska klara oss kvar eller inte. Nu kan vi ju liksom inte påverka något... bara invänta. Så jag laddar om redan ikväll, för imorgon är det hockey som gäller, och det är långresa som gäller. Ser fram emot lite hockey igen. Trunken är packad och jag ska slänga ihop lite mat som jag kan ta med mig.
 
Det kommer bli en spännande vecka som kommer, som säkerligen kommer innehålla en hel del tränignsvärk, för nu ska jag komma igång och träna med min samarbetspartner --> Beacharenan ! Ska bli otroligt spännande och roligt och komma igång med den formen av träning och kul att prova något nytt. Sen förhoppningsvis kan jag presentera mer nytt här i bloggen i mitten på veckan, men som vanligt kan jag inte avslöja något ännu. Så ni får hålla ut ett tag till ;)
 
Jag har lagt upp en plan för hur jag ska få ihop min träning och dömning kommande månad och jag känner mig motiverad till att dra igång och jobba hårt !