Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

4 av 4, äntligen !

4 veckor som verkligen gått i ett om man uttrycker sig så. Veckorna och helgerna har rullat på i ett rasande tempo och det har varit full fart oavsett dag. Men nu är min fullt ös månad över och jag kan kanske andas ut lite grann och verkligen lägga fokus på rätt saker. Det har varit spridda skurar med måga bollar i luften och jag kan ärligt säga att det nästan varit lite för mycket ett tag nu. 

Helgen spenderades i Falun för att delta på U17 landskamper, Finnkampen. Väldigt roligt och inspirerande att vara iväg såhär. Härligt team och att få döma med andra som man vanligtvis inte dömer med är oerhört utvecklande ! Nu blir det att jobba vidare med alla bitar och det ska bli skönt att kunna lägga om fokus till hockeyn nu.

Lång helg, och en lång resa hem slutade i sovmorgon idag och helt enkelt en hemmadag. Tvättat träningskläderna från helgen och sen blir att plocka här hemma och klura ut lite saker om hur vi ska lösa vissa saker nu när vi har bytt rum på kontoret och träningsrummet. Domarbagarna ska få plats och hänga upp sakerna osv. 

Ja sen blir resten av veckan som det förmodligen kommer så ut fram till april ;) jobb, träna, food-preppa, dömning och fortsätta planera lägenheten. Ska in lite tapeter och lite smått och gott framöver här. Kul :D

En turneringshelg är över för denna gång 
& jag hoppas på fler :)

 

Säsongen kickar igång !

Säsongen kickar igång och det med buller och brak. Som ni läst är domarkursen avklarad och härnäst väntar att åka på U17 Landskamper, killar (Finnkampen) som spelas kommande helg i Falun på lugnet. Ärad att bli uttagen och jag ser fram emot turneringen och dess matcher. Jag hoppas att jag hinner få ordning på benen så jag verkligen är fit for fight. Försöker öka blodgenomströmmningen här hemma, får hjälp av punkteriet - sara på jobbet, men ska även iväg till massören som hade en tid på torsdag. Hoppas på att få lite hjälp och tips vad jag kan göra mer för att bli så återhämtad som möjligt.
 

3 av 4 !

Ännu en stressad och pressad vecka är till ända och domarkursen för säsongen är avklarad. En lång helg med fysiska tester och regelprov som avklarats samt regelgenomgång och andra diskussioner/arbeten som genomförts. Skönt att kunna bocka av detta och blicka framåt mot en ny spännande säsong !
 
Det märks att jag kört hårt med kroppen (framförallt benen) den senaste 1.5 veckan med cykelvasan, maxandet som blev på utbildningen och maxtester med sjukgymnasten för knät. Har typ känts som att jag haft kramp i baksida lår sedan i torsdags och det är tur man har automat på bilen. Kunde inte räta ut benet för då kom krampkänningarna. På torsdagkvällen när jag skulle gå och lägga mig skulle jag testa att räta ut benet så långt jag kunde, och kunde inte ens sträcka ut i 90 grader, aj aj aj. Ingen skön känsla. Har släppt lite dag för dag men är fortfarande inte helt hundra.
 
Det var kul att träffa alla tjejerna och grabbarna. Om kvällarna blev det mest slapp med min partner in crime som jag fick bo med, grymt. Kan ha slunkit ner en godis bit eller ett par när vi satt och pratade om allt möjligt och pluggade lite regler. 
 
Foto: Klas Linell