Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Gott Nytt År !

Firar in 2017 med familjen i Stöten & dagen till ära besökte vi Trysil för skidåkning :)
 
Ja tänker inte skriva en lång utläggning om hur året varit.
Det har varit upp och ner och vissa saker kommer hänga med in i 2017.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt, det har åter gått ett år, och det otroligt fort ! 
 
End of 2016, bring med 2017 !!
 
2017 kommer bli ett ännu mer fartfyllt år :) !
 
 
 

Turnering

Tiden på året och det är dags för ja, jag kan nog snart säga den årliga 4 nations turnering i Sverige. Ni vet när man får upp på facebook, "du har minnen med..." och så kan man se gamla inlägg som man gjort exakt på dagen förra året och åren innan. Det är väl tur att vi har facebook så vi kan komma ihåg saker som vi gjort ;) hur som helst så har dom senaste minnena kring den här tiden i flera år varit just en 4 nations turnering. Det är alltid lika hedrande att bli uttagen till dessa turneriongar och ingenting är givet. 
 
Det ska bli jättekul att få komma igång igen med dömningen efter semestern och första halvan av säaongen. Den har innehållit toppar & dalar och jag hoppas att det lossnar snart inför nästa steg. Tyvärr krockar årets turneing med olika OS kval vilket gör att stora delar av damgruppen är iväg på det (vilket förstås är jättekul !) MEN vi har få tillfällen att ses så många och det brukar ofta äga rum i samband med damturneringarna i Sverige, MEN det ska bli oerhört kul att få döma med dom som blivit uttagna till turneringen, jag menar Msgnusson x 2, kan ju bara bli succé ;) Får chansen att dölma med dom som är på högre nivå vanligtvis och erfarenhetsutbyte är alltid lärorikt :)
 
4 nations turnerining i Sundsvall 2015 (?)

För kropp & själ

Mexiko var precis vad jag behövde för kroppen men framförallt för knoppen. Ni vet redan hela historian om vad som hände i somras med C och därmed uteblev ju semestern, men tog vi igen. Det var trevande fram och tillbaka om var vi skulle resa, när vi skulle resa, hur länge skulle vi kunna vara borta? Jo det tog emot att åka iväg under säsong men vi kände att vi båda behövde det här. Det var svårt att hitta en resa som passade in i schemat med framförallt utbildningen och jag vill ju inte missa hela julen här hemma. Att valet blev Mexiko var för att det erbjudandet passade bäst in i schemat och stället som erbjudandet gällde var en spa resort där endast folk över 18år får boka. Kändes väldigt passande. Slappa, sola, läsa, ja helt enkelt må gött och rå om varandra.
 
Jag brular vanligtvis vara väldigt ordningsam och börja packa någon dag i förväg, men inte denna gång och C var lite orolig och kände inte igen mig sa han. Men hur svårt kan det vara att packa för en reda till solen i fem dagar? Det är ju lite annorlunda när man som vi brukar, åka iväg på skidsemester, då är det diverse underställ, sturmporm, vantar etc etc som ska med. Ja vad behvöde jag egentligen ha med mig nu? Pass, pengar är nädvändigt och sen bikini, linne, shorts, klänning, hygienartiklar, sen kände jag mig klar. 
 
Hur soim helst så pkte vi upp dagen innan till Stockholm för att sova på hotell och för att kunna parkera bilen över resan. Smidigt och skönt då vi flög tidigt på morgonen. En flygresa på närmare 12 timmar kan kännas tung, men det var riktigt skönt faktiskt. Kollade på film, sov, käkade, kollade på mer film och sov lite till, sen var vi framme i ett 28 grader varmt Cancun. Vidare transport med taxitransfer till vårat ***** hotell.
 
VI kom fram och åkte in genom grindarna till området och skulle checka in och det bjöd på välkomstdrink (dock avstog vi då jag nästintill aldrig dricker alkohol, och C får inte göra det på 1 år från det som hände i somras) så det fick bli en iskall vatten istället. Vi tror att dom sa att en gång veckan "typish" i december uppgraderade dom hotellgäster till presidentsviten, och det lät ju lovande, det är ju alltid kul att bli uppgraderade från något man bokat liksom. Vi fick en genomgång hur området fungerade och vilka resturanger som serveda frukost / lunch / middag osv. Sen fick vi åka "större golfbil" till vårat rum då det låg längst ut, och när vi klev in i sviten blev vi tagna. Vi hade alltså fått sviten som nästintill var lika stor som vår lägenhet och som det också visade sig att vo hade egen pool, en egen trädgård med plats för 4 solsängar och två "bungalows" ovanför stranden som endast tillhörde vårat rum 3405. Jag blev verkligen tagen på riktigt, ajust det, inomhus jacuzzi var det också. Kanske inte modell från 2016, men ändå. 
 
Dagarna blev tidiga mornar och tidiga kvällar, det är 6 timmars skillnad som gjorde att vi vaknade tidigt och höll oss vakna hela dagarna och gick och la oss väldigt tidigt. Men det var hur skönt som helst, och vi tog vara på att njuta av sol & bad. Jag klyckades påbörja en bok och slutföra den, "ät & spring" som ju har lite koppling till "born to run" Hur bra som helst, och man vill bara ge sig ut och springa i flera timmar efter man läst dom där böckerna. Solen stekte verkligen på och det var hur skönt som helst att svalka sig i havet eller i poolen. En dag var det mulet och vi anade regn så vi bokade in oss på en spa behandling "Be in love" som totalt tog 3,5timme. Först var det någon form av vattenritual och det var ångbastu - ice room, bubbelpool, följa av andra pooler och till sist ett isbad. Hur skönt som helst ! Efter det var det dags för 50min massage följt av 50min ansiktbehandling tillsammas, och snacka om avkopplande ! 
 
Resan en hyllning till livet och att vi får vara tillsammans.