Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Ärlig mot sig själv

Ledigheten över jul- och nyår var verkligen välbehövlig. Ledig från allt. Jobb, hockey, fotboll, träning. Bara vara. Som ni vet så har jag allt som oftast många järn i elden och tycker om det, men tyvärr blev det lite för många under hösten och den blev inte alls som jag hade tänkt. Jag är lite sämre på att säga nej och säga ifrån, vilket kan vara en nackdel ibland. Jag tog mig en liten extra funderare och kom fram till det jag egentligen känt en längre tid. För att kunna fokusera på det jag vill och kanske, möjligen komma på lite andra tankar så blev utfallet att jag sa upp mig från ett av mina jobb (hade tre jobb). Det har legat i luften ganska länge, tyvärr. Jag känner att jag inte har tiden för att göra det arbete jag vill göra och fortsätta på mina utvecklingsspår. Tyvärr. Tråkigt i sig för det hade varit kul att verkligen sätta planen i verket, men någonstans måste jag tänka på mig själv först, vilket jag kan vara dålig på. Men jag lär mig. Nu återstår lite avslutningsarbete innan jag släpper det helt och hållet, vilket inte är jättemycket kvar. Det känns skönt gentemot mig men också mot arbetet. Min jobbsituation är nu som då att jag nu har två jobb kvar, och styr väldigt mycket själv. Vilket är skönt att jag nu kan lägga fokus på att fortsätta med ett bra arbete, istället för att slita i håret för att få ihop timmarna på alla jobben, sena kvällar och jobbhelger är nu över och jag ser ljust mot våren !


Jag har kommit igång med träningen igen, parallellt med rehab för ryggen som inte är ritktigt hundra sedan smällen i november. I och med träningen så skärps man till på alla plan och jag har skrivit det förr men jag skriver det så gärna igen, man får mer energi av att träna, mer motivation, man blir gladare, bara fördelar och positivt. Jag fungerar som bästa när jag får träna, det är nästan så att det spritter i kroppen av alla glada endorfiner som släpps lös och adrenalin. Härligt är det och bättre ska det bli.

Älskar vädret som varit ett par dagar nu. Kallt, men ändå behagligt om man klär sig rätt.
Ljust och härligt och solen har gjort sitt jobb ! Låt aldrig detta vinterväder ta slut !
 
Jag är inne i en bra period känner jag. Jag känner mig stark, motiverad, engagerad och glad. Hoppas att det får hålla i sig en längre period nu. Kalendern börjar fyllas på och det rejält, kommer har massa saker att se fram emot. Slutet av Mars till mitten på April kommer förhoppningsvis blir grym. Vi planerar att stanna kvar i Kanada efter VM och semestra i lite mer än en vecka. Skidåkning i Banff lutar det nog åt. Verkar vara ett grymt fint ställe oavsett om det är vinter eller inte. Om det blir så att vi blir kvar så kommer jag inte komma hem förrän 17:e april, för dagen efter som jag landar på Arlanda från Kanada drar vi till Spanien på träningsläger med fotbollen i fyra dagar !

Breaking news !
Förutom allt annat jag håller på med så bestämdes det lite hastigt och lustigt med en kompis att vi ska köra tjejklassikern iår. Hon frågade och jag är väl aldrig sen på att anta utmaningar. Jag hade väl tankar på att köra klassikern om några år, men kul att prova på. Det jag mest är orolig för är längskidåkningen. När åkte man ens längdskidor senast? Tur är att man kört lite inlines med stavar om somrarna ;) 30km ska jag väl kunna klara mig genom, eller? Näst på tur blir tjejvättern om 100km, Vansbrosimningen 1km och avslutningsvis Lidingöloppet 10km. Hur kul som helst kommer det bli !


Ni kommer givetvis kunna följa tjejklassiker resan under en separat
kategori "Tjejklassikern 2016" 

samt hos min kompanjon i form avJessicas blogg och instagram
Mina sociala medier, instagram, facebooksida (ej privata FB)

#virrejessicatjejklassiker2016