Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Steg 1 med siktet inställt på Tjejvasan

#virrejessicatjejklassiker2016
Med en nedräkning om 35 dagar kvar till tjejvasan tog vi vår lediga lördag förmiddag att ta oss ner till Nässjö och Pölders sport för att inhandla utrustning. Det här är en helt ny värld för mig som jag undvikt. Det är en grym träningsform, men längdsidåkning tror jag kräver lite tid och energi i och med materialet och det där med skidvalla. Tror ni man kan köra på Pappa Rudolfs valla från Sunes julkalender från '91? (skämt å sido). Det känns svårt, men det är bara att hugga i och lära sig om det mesta inom denna fantastiskt nya värld.

Jag känner att jag fick med mig det jag ville och att grejjerna kommer att funka. Som tur är har jag en vän som kan det där lite mer än jag som jag kan ta hjälp av nu innan och som också kommer vara med under de första passen som jag ska köra på skidorna. Nervös, men det ska bli väldigt väldigt roligt och utmanande.
 
Kändes som en gemytlig affär som har sin kunskap på det torra. Även om vi var där strax efter det öppnande så fylldes butiken på med gamla vana kunder och det kändes familjärt på något vis. Känns som att det var väl värt resan ! 
 
 Nu är jag helkittad och förberedd, bara träningen kvar ;)
Salomon skidor
Leki stavar
Fisher pjäxor
Salomon byxa + jacka
Pölders egna handske
+ valla 


 Givetvis var jag tvungen att prova hela outfiten & det kändes bra.
Hoppas på att det är samma känsla när man ska ut i spåret sen :)