Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Summer vacation

 
När energikranarna sprutar ut för fullt gäller det att sortera bort vissa saker för en tid. Jag kommer logga ut från sociala medier ett tag framöver för att lägga 100% energi på andra saker. Jag har en hel drös med saker jag borde göra men som jag inte får gjort, eller rättare sagt som jag inte orkar med just nu. Först och främst vill jag få hem min man 💕 På onsdag ska jag äntligen göra en MR på knät, och hoppas på att man ser något så man kan åtgärda snarast möjliga. Fotbollen tar semester ett tag och jag har verkligen revansch att utkräva när höstsäsongen drar igång 👊 samt att veckorna rullar på och snart är det dags för hockey igen. Jag måste få upp någon form av fysik av min kropp för att mäkta med vad som komma skall och jag kommer ha sån jävla grym hjälp för det framöver. Ytterligare en åtgärd för att klara av kommande veckor då redan viktiga veckor i min försäsong hittills gått passé. Jag har kunskapen och utbildar mig till det, men nu behöver jag en PT som är där varje pass, planerna är igång 💪 jag har just nu två jobb som jag ska sköta och studierna för utbildningen men också regelplugg för hockeyn. Ni förstår att det är lite mycket just nu...

Jag kommer att uppdatera bloggen så smått :)


Jag önskar alla följare trevliga sommarveckor och sen är vi helt åter på banan och har mycket roligt att se fram emot 😚🌞🌸🌼

Hoppas på snabba svar !

I förra veckan fick jag hem ett brev om att röntgenkliniken hade fått remissen från ortopeden jag var hos och att dom skulle återkomma med tid. Midsommar och stängt gjorde att jag fick vänta tills idag, tänkte nämligen ringa och höra hur det fungerar med drop in tider, för det finns det nämligen. Sagt och gjort så ringde jag här under förmiddagen och undrade hur det var med drop in tider, men då var det inte för MR utan för "vanlig rötngen", och hon sa då att jag hade fått en tid 18:e Juli (!) ah men tjena tänkte jag, ytterligare 3 veckor med att inte veta, men sen sa hon dom bejublande orden, du kan komma på onsdag 9:30 om det passar, ja men jättegärna ! Så tur man ringde och kollade annars hade jag fått vänta flera veckor till. Så på onsdag ska jag göra MR på knät och jag hoppas att den visar något och sen vad man gör åt saken eller inte får vita efter, men det är ett första steg till att förhoppningsvis kunna se vad felet är !
 
Det har som vanligt känts bra i knät nu ett par dagar, och jag kände mig på G med träningen igen och hade en träningsplanering för veckan klar. MEN så satt jag på jobbet ett tag och skulle gå ut och kopiera och mitt i "svängen" är som att underbenet inte hänger med och det blev en knixning av knät ! Börjar bli en aning trött på detta nu. Så nu känner jag av knät och kommer förmodligen inte kunna springa något denna vecka heller :( Det är ju det som är det väldigt tråkiga i det här, att det kan kännas helt 100 och man kan göra allt utan att det känns, så ska en lite skit rörelse ställa till det.
 
Hoppas på snabba svar efter MR på onsdag !
 
 
Punkteriet Sara ska hjälpa mig lite mer senare i veckan. 
 

Klapp på axeln till mig själv !

Usch de senaste snart tre veckorna har varit kaotiska på många sätt och vis och jag har fått uppleva omgivningen på ett helt annat sätt. Jobb, mat, träning, sömn har varit under all kritik och energin bara rinner ur mig som ett vattenfall. Imorse sa kroppen ifrån på något underligt sätt genom att ge ifrån sig frukosten den verkliga ofräscha vägen , efteråt kände jag mig verkligen hängig och slö, men som tur var hade jag bestämt träff med en fin vän. Pallrade mig upp ur soffan och gjorde iordning mig för att åka in till stan. Det blev en promenad kring stångån och det var väldigt längesen jag gick runt där. Förut var det ju standard med promenad eller löpning i olika bansträckningar. Härligt var det och vi pratade om allt möjligt och sen intog vi Hälsofreak för lunch. Nyttigt, gott och trevligt, vad mer ska man begära liksom? Efteråt åkte jag upp till C på sjukan och vi tog oss ganska direkt till Södra Entrén. Härligt med en långpromenad och frisk luft för min älskade man ! Besök kom det också så vi satt ute en bra stund :)
 
Efter besöket åkte jag hem. Stannade på ICA för att inhandla några små saker och jag har i över tre veckor försökt komma ihåg att handla kaffe då det varit slut, och idag lyckades jag komma ihåg det :) woohoo. Man blir lite knäpp i skallen och vad det är för dag har man knappt någon aning om, tur man har datum och dag på mobilen. Hur som helst så det där som hände imorse fick min kropp & knopp att vända skutan åt lite mer rätt riktning. Tvättberget med ren tvätt har bara växt sig högre och högre de senaste veckorna och jag har inte kunnat bry mig mindre, men en del av kvällen spenderade jag med att vika och lägga in allting, mitt mission med att skura rent kattlådan och göra rent den blev också gjort. Disken är inställd och ah man kan nog snart kalla detta ett hem igen. Min ambition för dagen var att försöka orka med tvätten och någon form av fysisk aktivitet. Klockan var närmare 21 och jag kände hur det drog lite i träningstarmen, men frågan var promenad / rehabpass hemma / en tur på racern. När jag gick ut på altanen och hörde hur fåglarna kvittrade och att vinden var sval blev valet, en tur på racern. Kanske egentligen inte så mycket för träningens skull utan mer för att rensa tankarna och låta naturen tala. En härlig kvällsrunda på 40min och mitt framför näsan på mig sprang en räv över vägen och jag kände mig på något vis harmonisk och lugn. 
 
         
Börjar kunna parkeringarna och våning 19 känns som ett andra hem :/
 
 
Ja inte är det roligt att gå & lägga sig om kvällarna....
 
 

 
En cykeltur gjorde lite gott för knoppen