Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Äventyret kan börja !

Efter en minst sagt stressig vecka med jobb, packning, bokningar och planering är jag snart i hamn med allt och det är inte så mycket mer att göra än att sätta sig på tåget och åka till den första anhalten, en natt på Arlanda för vidarefärd mot Kanda och Kamloops imorgon. De sista bokningarna och ändringarna är precis iväg skickade på mail och det ska nog inte vara några problem.

Vi har under veckan provpackat skidsakerna och det ser ut att C kan få med sig allt i en väska, så det känns skönt för min del som har nog problem att få med mig domarutrustningen, vanliga kläder, turneringskläder mm och det är knappt så man får med sig det. Men det ska nog gå det också :) Samt att jag också packat min väska som jag ska ha till Spanien, så den är redo för avlämning hos någon. Ska slå en sista kik på min egna packning så allt är med och inget onödigt ;)

Förutom all stress med packning har jag även jobbat en hel del denna vecka för man vill ju ha allt så "cleant" som möjligt tills när man kommer tillbaka. Det är ju inte direkt så att någon gör ens jobb när man är borta, utan det läggs på hög så det finns att göra när man kommerl hem igen. Men ändå skönt att man kan ta ledigt med gott samvete och veta att man hann med allt som man hade satte upp som mål och vet var man ska börja när man kommer hem igen.

Ni kan också slå en kik på länken här där det finns en liten intervju på hockeydomare.se om mig och Gabbi inör VM.
Bild: hockeydomare.se