Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Mot nya tuffa utmaningar

2017 fylls på sakta men säkert och det kommer verkligen bli ett händelserikt år, ett tufft, men händelserikt år.
 
Vi har nu antagit utmaningen att bli "En Svenk Klassiker" och det med skräckblandad förtjusning. Visst jag är sugen på att utmana mig själv och se hur långt jag verkligen kan pusha mitt psyke och min kropp. Jag har aldrig någonsin hållt på med uthållighetsgrenar som ju dessa lopp är. Man ska hålla igång under lång tid och det gäller att få många pusselbitar på rätt plats. Jag ska villigt erkänna att jag är knäsvag och nervös inför vad som komma skall, samtidigt som det känns som tuff men rolig utmaning. 
 
Förutom att jag själv skall genomgå tuffa utmaningar så kommer jag hjälpa en vän som antagit min utmaning att hon skall träna och genomföra tjejvättern. Jag kommer finnas som stöttning under hela vägen och under loppet kommer jag agera coach. Självklart ska jag också köra några MTB lopp med min älskade man som kommit tillbaka fint efter en hemsk sommar. Jag ser verkligen fram emot 2017, men med skräckblandad förtjusning ;)
 
Vill ni följa mina äventyr så gör ni det enklast via
instagram @virrejohansson 
 
 

Rosa Bandet loppet och avslutning på tjejklassikern 2016

I söndags bar det dags för sista etappen, Rosa Bandet loppet 10km en del av Lidingöloppet. Blandade känslor inför loppet i och med mitt knä. hur som helst så följa männen med denna gång och vi hämta upp Jessica & Erik i Norpan, stannade i Nyköping för shopping och anlände sedan till Lidingö. Vi bytte om och vandrade bort för att hämta nummer lappar och kolla Team Sportia tältet som faktiskt var en besvikelse. Inte speciellt stort utbud eller några raffinerade rabbaterade priser. Köpte ett par 2xu strumpor på Stadium Outlet i Nyköping för 250:- och i tältet sålde man dom för ca 359-399:- kommer inte ihåg exakt.... inga t-shirts för Rosa Bandet loppet, så båda jag och Jessica gick därifrån tomhänta....

Dags att förbereda sig för loppet, nummerlapp på, snöra skorna och vad faan händer då, när jag drår åt högerskon så går hålet till snöret sönder (!) tur man hade med sig ett par extra skor, för jag velade vilka jag vil springa i.... ja alltid ska det hända något. Vandrade bort mot starten och en snabbkiss i skogen sen var vi redo !
 
Uppvärmningen var som vanligt lite hopp och skutt, det infann sig en härligt knsla i startgrupp 4 ! Starten gick och man kom till en backe direkt, har aldrig känt mig mer som en packad sill än vad jag gjorde där. Sprang lite off-road i skogen bredvid backen för att komma förbi en del folk. Loppet var ändå en behaglig resa och vi bestämde innan loppet att vi skulle göra detta helt tillsammans. Det gjorde vi, och vi kompletterar varandra rätt bra. Lunkan är bra på att hålla jämnt tempo hela tiden med jag är mer ivrig och vill trycka på när känslan säger det. Uppförsbackar är mer min grejj och där tar jag kommandot och pushar. Nu vet jag ju hur min partner in crime funkar ;) 

Knät kändes bra under loppet och det känns som att jag kan börja komma igång med löpträningen sakteligen. Jag trodde vi skulle ta loppet på strax över timmen. Lunkans jämna tempo och min starka avslutning gjorde att vi sprag i mål tillsammans hand-i-hand på tiden 56:21 vilket jag är otroligt nöjd med. I mål kände jag att jag hade krafter kvar att ge och det är också ett gott tecken på min fortsatta träning och för säsongens fortsättning !
 
På kvällen gick vi ut på Oliver Twist och käkade i Norpan och firade att vi nu genomfört en tjejklassiker och siktar på nya utmaningar nästa år ! En Svensk Klassiker here we come. Följ oss under hashtagen 

#TEAMvirrejlunkan

  Tack för 2016 års utamingar i Tjejklassikern !

 
 
 

Sista etappen och 2017 planeras för fullt !

131km är avverkade och nu återstår slutetappen 10km löpning i Rosa Bandet loppet, nu på söndag. Vad tiden springer iväg med allt just nu. Det är sista etappen och sen har vi totalt avverkat 141km och vi kan säga att vi genomfört vår första Tjejklassiker och det ska givetvis firas lite på söndag. Ut och käka i Norpan efteråt med våra män :) 
 
2017 planeras för fullt och det är snart fulltecknat känns det som. Får se lite var man landar i alla lösa trådar och var allt tar vägen. Ska bli sjukt intressant att se vart allt tar vägen i början på våren. Även om mycket är planerat så är det även mycket som hänger löst. Var än våren tar vägen så kommer det bli intressant och roligt och en inspirerande väg att fortsätta på :)