Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Förvirringen som uppstår

Travelday, all day long. Visst det är alltid kul att ha en travelday när man ska åka iväg och man har allt framför sig, värre är det ju när man ska hem, då vill man ju bara hem. 04:00 ringde klockan och katten undrade nog vad i helskotta jag skulle upp så tidigt för. Hon var visserligen lite tjurig igår när väskorna kom fram och packades.
 
Väldigt tidig morgon och jag kom faktiskt upp utan att det blev stressigt. Hann packa det sista och övervikt är ett faktum... shit vad min trunk väger mycket. Fick mail om att vi har en ledig dag på fredag och att vi skulle göra någon form av utomhusktivitet vilket innebär, ta med varma kläder. Vilket annars kanske inte riktigt ingår i packningen, att ha med skidstället och vinterskor. 
 
Det var inte så många själar ute på vägarna när jag åkte in med taxin till Linköping resecentrum. Väl uppe på spår 3 och tåget rullar in, rätt tågnummer men förvirringen som uppstår när tåget har vagn 4 + 6 men alla passagerare med biljett har vagn 1 eller 3 på sina biljetter. Svensk som man är så måste man ju kolla upp med en tågvärd vqr man ska sitta, för det är ju nästan otänkbart att sätta sig i fel vagn och på någon annans plats. Vi redde som tur var ut vagnarna och samtliga hittade nog sina platser till slut.
 
Tåget rullar vidare och nästa stopp är Arlanda. Kommer bli intrressant att se hur mycket väskan väger....
 
Arkivbild, förra året påväg till Kamloops, Kanada.
 
It's travelday !