Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Nedräkning - 15 dagar !

Idag har det varit en bra dag, varit och gjort några små ärenden med mannen och lite småpiff i hemmet. Rensade ordning i vår träningsgarderob också, så nu ligger allt sådär snyggt och prydligt i garderoben. Ja nåt måste man ju syllesätta sig när man inte ska titta på tv/telefon/dator för mycket, så det blev träningsgarderobsresning helt enkelt. Ja katten var nära på att få bada också :P
 
- P A N I K -
Kikade i kalendern och insåg att det endast är 15 dagar kvar till Vasaloppet ! OMG ! Typ lite små panik sådär. Utgångsläget har ju inte direkt förbättras, och nu blir målet ännu mer tydligt än förut, genomföra ! Dessa dagar fram till Vasan kommer handla om att först vila så inga symtom kvartstår, sedan att kunna genomföra fysisk ansträgning utan att känna av något i huvudet under och efter, passet/passen förhoppningsvis också kunna känna på något tuffare/längre pass av något slag. Vi får helt enkelt se hur dessa 15 dagar kommer utforma sig. Men en sak är säker, det kommer bli ett inre krig med Fröken Johansson.
 
 
Ibland, ibland önskar jag att jag kunde vara tyst, inte vara så äventyrslysten, spontan..... men det är lite av en hatkärlek att utmana sig. Jag har aldrig gjort något liknande förut så det finns liksom inga referenser till hur kroppen kommer reagera, hur psyket kommer klara av (inte klara av) dessa kilometer och timmar i spåret. Jag kommer nog definitivt lära känna mig själv ännu bättre efter ett förhoppningsvis genomfört Vasalopp ! 
#TEAMvirrejlunkan