Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Otrohet och jaga baciller

Jag krigade upp till Stöten efter en heldagsjobb och dömning under onsdagsnatten och kom fram till stugan vid 03 tiden, då var det bara att hoppa i säng direkt. Kände att min långdragna förkylning började bryta ut lite, men hoppades på att läget skulle vara oförändrat under helgen. Upp på torsdagmorgonen och käka frukost med dom andra, sen begav vi oss till backen efter att vi hyrt pjäxor och skidor till lilltjejen. Häng i barnbacken på förmiddagen. Det gick väldigt bra och sen åkte vi hem till stugan för lunch och sen däckade jag i sängen. Jag skulle följa med dom andra ut till pulkabacken vid transportliften, men jag kom aldrig upp ur sängen förrän dom kom tillbaka. Lilltjejen hade provat att åka knapplift och det hade gått bra, stor förväntan inför fredagens skiddag. 
 
Även häng i barnbacken under fredagen och lilltjejen åkte knappliften helt själv och kunde åka lite i backen själv. Det gav mersmak. Hon rev även av att åka ankarlift och sittlift. Under fredagen kändes det lite som att jag var otrogen, ja det känns nästan så när man går till en annan frisör än den man brukar gå till. Men jag tog faktiskt tillfället när jag ändå var ledig från jobbet i och med att jag ska iväg så himla mycket framöver med dömningen. Efter frisören joinade jag dom andra vid pulkabacken/transportliften där vi övade på att åka mer lift och att ploga ! Jag gav mig även på ett försök till att åka längskidor men kroppen skrek mest nej. Vilket var väldigt synd då jag hade planer på att åka en längre tur under lördagen för att känna lite mer på att vara igång så länge, men det blev häng i barnbacken och en sväng i farfarsvängen med lilltjejen.
 
Även om det inte blev som jag hade tänkt med längdskidorna var det skönt att komma till fjällen, det är det ju alltid. Extra roligt att vi fick ihop en långhelg att åka iväg tillsammans.
 
Skidtjejen och jag ! 
 
Åkte knapplift och en stoltare tjej fick man nog leta efter. Vinkade till mamma när hon åkte förbi