Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Time flies and everything comes to an end !

Tiden flyger iväg när man har roligt! En väldigt rolig resa och intressant att se och döma andra nationer som jag tidigare inte dömt så mycket, eller sett. Ni har ju hängt med bitvis på resan och det var verkligen som att ha semster men ändå ett jobb att göra. Miljön vi befann oss i faller ju mig i smaken till 1000% 
 
Det blev två dömda matcher för min del, då vi var fem lilnjedomare på plats, fick en av oss avstå en matchdag och lördagen fick jag avstå. Det blev med andra ord en lång dag i en kall ishall, men jag överlevde det också. Under söndagen var det dags för sista dagen på turneringen och det kom att bli en direkt avgörande match mellan Schweiz och Tjeckien, vilken nation skulle knipa den åtråvärda platsen till OS 2018? Den matchen fick jag vara en del av, och det var en väldigt rolig match att döma och jag åker ifrån turneringen med en god känsla inför kommande matcher, slutspel och VM. Tyvärr åkte jag också från Schweiz med en förmodad hjärnskakning då jag tajmade in Schweiz's firande och några spelare kastade upp hjälm, handskar och klubbor, och jag lyckas givetvis egentligen med det omöjliga, att få en hjälm rakt uppifrån mitt i huvudet. 
 
Det blev en lång travelday under måndagen med försenat flyg och därmed missat tåg, lägg därtill alla symtom för hjärnskakning. Usch. Väl på stationen hemma i Linköping kom mannen och hämtade mig och när vi kom hem klev jag rakt ner i sängen och sov sisodär 12 timmar i sträck och sen ytterligare 7 timmar med några småvaknanden. Under tisdagskvällen blev allt sämre så vi fick åka upp till akuten för att få en check på det hela. 
 
Skrev in mig, la mig på stolarna i väntsalen med huvudet i knät hos C, där somnade jag, så vänttiden gick ganska fort. Undersökningen gick relativt snabbt, dom ville inte röntga då jag gjort det så många gånger och strålning är ju inte jättebra. Visade inga tecken på att det skulle vara något kärl som gått dän. Fick råd om att vila och inte anstränga hjärnan så mycket och några goa tabletter som tog bort illamåendet. Åkte hem och somna igen.
 
Utöver det tråkiga slutet så var det verkligen härliga dagar med ett härligt gäng domare, och vi hade kul under turneringen. Ja kanske får ni se ett domarteam ställa upp i Tobogganning tävlingar framöver ;) En lärorik turneing där en del situationer hände som aldrig händer och att döma på hög höjd, det var en ny erfarenhet.
Åter till att vila hjärnan.
 
Great Group !