Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrejohansson

Blandad helg !

Vilken blandad helg det har varit ! I fredags åkte vi till i.huset då jag var tvungen att leta utkldänadskläder inför lördagens 50års fest, Chiefen fyllde år i torsdags och ordnade till med fest. Det var inte det lättaste, men jag hittade en outfit jag blev ganska nöjd med. Hem och käka, och sen spenderade vi kvällen i sängen och kollade serie. Välbehövligt att inte göra någonting. Upp någorlunda tid på lördagen. Vi satte på vår nya takbox inför veckan och det var väldigt smidigt. Så himla skönt att vi köppte en. Nu kan vi frakta alla saker på ett bra säätt utan att behvöa proppa bilen full. Sen drog Chrille iväg på match och jag var matchledning från dömningen så jag spelade faktiskt match med Motala. Riktigt roligt, och en rejäl genomkörare för kroppen. Tuffaste motståndet jag har varit med och spelat mot i mina få matcher jag kunnat vara med. Men det var riktigt roligt. 
 
Snabba ryck efter matchen för att åka hem och göra ordning sig inför festen. 80-tals tema och festen höll på beacharena på sanden ! En riktigt trevlig tillställning och det fanns många snygga utklädnader ! Det är ju tur att man inte dricker alkohol, det blir ett tillfälle där man kan återfå vätskebalansen någorlunda och man mår bra dagen efter, ser det som "win-win" ;) Åkte hem i bra tid för att hinna sova och ladda om batterierna inför gårdagens dömning i Jönköping. När jag kom hem efter dömningen var det bara att ladda batterierna igen, plocka upp svettgrejjernama, tvätta och packa nästa trunk. Helgen skulle avslutas i mjölby med "Gubbhockey" En riktigt bra helg med mycket hockey !
 
Min outfit i lördags. Det var inte det lättaste att hitta neonfärgade saker....
 
Intern familjefejd ;) Oklart vilket lag som vann då tiden gick ut så vi gick av opch några var kvare och lirade och sista ålet vann. Men jag vann iaf den interna fighten med 1pyts ;) <3

Första passet !

Premiären är avklarad ! Idag ledde jag mitt första RFT pass på beacharena. Jag har varit deltagare många gånger, men det är en helt annan upplevelse att faktiskt leda passet. Grymma deltagare gör det lättare att leda ! Ser fram emot fler pass och vad framtiden inom branschen har att erbjuda.
 
 
 
Bli det bästa jag.
Var ditt bästa jag.
Var här och nu !
 
 

Tråkigt men sant

Ännu en karriär får läggas på hyllan p.g.a skada. Jag hade ändå hoppats att det skulle funka på ett eller annat sätt, men efter 7-8 månader av rehab så inser jag nu, att hoppet är ute, det blir inget grönbete till våren. Tycker det är väldigt tråkigt att inte kunna lira boll på väldigt länge iallafall, om ens någonsin mer? Vridningen 22:e April i Lotorp blev så allvarlig som jag innerst inne kände redan då, men hoppet är det sista som överger människan. Trots otaliga rehabpass finns ostabiliteten kvar och det känns vid okontrollerade rörelser i vardagen. Tur i oturen så har ändå hockeyn fungerat under hela säsongen, och fortsätter ostabiliteten kommer jag få göra någon form av operation. När den skulle bli är väl då förhoppningsvis våren 2018, allt beror på hur dömningen går den här säsongen. Med andra ord så skulle det inte bli någon fotboll nästa sommar heller. Man vet kanske egentligen inte till 100% vad det är som är trasigt, men det man såg på MR i somras var att det var ruptur i korsbandet, men det kan finnas något mer som inte syns. Det kommer bli en väldigt långrandig historia detta vänster knä. 
 
Väldigt tråkigt att få lägga av med något som man känner att man fortfarande har krafter kvar att ge och att man faktiskt utvecklas. Sen är det ju oerhörd bra träning inför hockeysäsongen med att lira boll, tävla, kampa och spela matcher där man kanske får ur det här lilla extra, men inte minst att man inte kommer tillhöra laget längre !
 
Tack för dom här 5 säsongerna !