Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Då var det dags att bli vallaproffs ;)

 
Var inne på det redan igår att det är snart en nödvändighet att faktiskt kunna det här med vallning själv. Fick lite tips på hur man iallafall tar bort tejp och lägger en grund för att sedan valla på fästvallan. Idag fick jag visserligen hjälp med detta, men jag fick se och lära mig hur man skulle gå till väga, och själva proceduren har jag nog fattat, så nu är det bara att börja exprimentera med att försöka själv. Spännande !
 
Efter att vi fått på fästvallan så gav vi oss ut på en runda i hårda spår, lika kallt som igår och vi hann färdigt vår runda innan den värsta snön skulle komma. Det blev en tur på 6.5km sen drog vi iväg till Lindvallen för fika hos vår kompanjon för dagen. Mycket trevligt :)
 
Idag har det snöat i hela Sälen och det har kommit ganska mycket snö, så idag nör vi åkte hem från Lindvallen så fick man den där härlig fjällkänslan med vita vägar och snö på träden, hur fint som helst. Så i och med dagens snöfall kommer vi imorgon ägna oss alpin skidåkning här i Stöten så får längskidorna vila. Ska bli kul att prova Stöten för den här säsiongen och dessuotm prova den nya liften samt om de nya backarna är öppna. Har ingen koll på vilka backar som är öppna så det märks imorrn :)