Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Det känns på millimetern !

Stöten och hela Sälen bjöd idag upp till sol och hejdundrandes minusgrader, -28 stod termometern på när jag var uppe imorse. Med andra ord, det var bara att gå och lägga sig igen. Blev en sen morgon här på Snöflingevägen då vi var uppe och dels såg färdigt på en serie som vi började på, Jordskott på svtplay, spännande värre och påminde lite om Ängelby om ni sett det. SVT har många bra serier som jag kollat på. Bäst av allt är att det är på play och man kan se ett par avsnitt i sträck om man vill och när det passar en själv. Mycket bra. Vi var också uppe och såg Semifinalen i JVM en stund, men jag orkade inte så länge, men C höll sig vaken en längre stund.
 
Vi åt lite frukost, eller snarare tidig lunch och kollade på sists avsnittet av Jordskott, sen bestämde vi oss för att åka ner till Lindvallen och Concept Store för att fixa med mina pjäxor som klämt och inte alls känts bra på vänsterfoten. Så vi satte oss i bilen och drog ner. Gick in på Concept Store och fick hjälp direkt av en genuin säljare och jag var inställd på att om han säger att jag ska köpa nya pjäxor så gör jag det. Jag förklarade problemet och vi tittade på pjäxan och han mätte foten och lyssnade på mina problem. Man kan ju lästa ut skalet osv där det klämmer, men han hittde felet och det var himla enkelt. I pjäxan så ligger en pjäxsula som ska sitta fast med en pigg, vilket det inte gjorde på vänsterfoten utan den att böjt sig och det medförde att hela foten höjdes upp några millimeter, vilket orskade att det klämde ovanpå foten. Han gick in och värmde piggen och den rätade ut sig och vips så var det problemet löst och det kändes som att jag fick en ny pjäxa. Det är ju helt otroligt att man ens känner när det hadnlar om millimeter ! Så jag blir kvar med mina pjäxor ett tag, men det inom snart blir det nya för dom börjar bli trötta och passar inte längre för mitt ändamål med skidåkningen. 
 
Jag har propsat på min man att han ska köpa nya pjäxor, då hans är för gamla så man orkar inte ens räkna. Så jag hade väl en tanke om att jag nu skulle få honom att köpa nya och lindade in det snyggt med försäljaren. Han mätte fötterna och C skadade ju knät när han barn vilket har medfört att hans fot är snedställd, så det var han intresserad av och försöka lösa på bästa sätt. Letade modeller och C fick prova ett par olika och till slut hittade vi ett par som satt bra och kändes sköna. Då var det bara att börja gjuta sula. ca 2,5 timme senare kom vi därifrån och jag vill verkligen hylla Concept Store och säljaren Mattias (som hjälpte oss). Vilken service !!! Så det kanske kommer vara kul att sätta på sig pjäxorna och åka i dom nu. 4 år senare :P
 
Påväg till Lindvallen. Solen blev dock i ryggen.