Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Hockeyweekend i norr

I fredags for jag upp norröver för att döma. Även om man ska resa inrikes så gick nästan hela fredagen åt att resa. Tyvärr blev det inget helt tjejteam denna resa, utan det blev att resa upp själv. Lite tråkigt när man ska åka så långt, men så fick det bli denna gång. Kom upp till hotellet på kvällen och såg till att jag fick lite käk i mig innan det var dags att lägga sig och ladda för match.
 
Lite sovmorgon på lördagen innan hotellfrukost för vidarefärd till arenan. Sist jag var i arenan var det publirekord och ett rött hav, 2014, SM final mellan MoDo-LHC. Tyvärr var det inte samma inramning under denna seriematch i SDHL, det hade ju dock varit grymt !
 
Efter matchen hängde jag med min gamla vapendragare Björkman, käk och sen tittade vi på Allsvenskan, MoDo - Västervik och jag blev påmind om varför jag hellre kollar på hockey hemma i soffan. Visst att man är enögd som supporter, men kom igen ! Ibland kan jag faktiskt garva åt kommentarerna men allt som oftast blir jag förbannad. Är man enögd eller kan man inte reglerna? Även om man är engöd så kan inte allt gå ens väg en hel match, det finns faktiskt regler som spelarna bör förhålla sig till......
 
Hur som helst så blev det en lång dag i hallen innan det blev dags att dra sig till hotellet och ladda om för match nummer två denna helg. Även matchen under söndagen gick bra och det var inget större som hände. Snabba ryck efter matchen för att hinna med flyget hem. Och jag kan om jag vill ;)
 
Kom hem igår och det var bara att pscka upp grejjerna och ladda om för en ny fartfylld vecka med mycket hockey, och det börjar på onsdag med hockeyettan match. Åker sedan på torsdag upp till Stockholm för att på fredag ska vi gästa Bosön, på lördag blir det mittsäsongsträff med damdomarna och dömning lör + sön. En långweekend i Stockholm med andra ord. 
 
Mycket resande.