Lic. Personlig Tränare/Fystränare - En Svensk Klassiker 2017 & 2018 - Hockeydomare OS 2018


@virrelovensno

Krämar ur det sista av den här vintersemestern

Igår ägnade vi större delen av dagen i Concept Store för att fixa mina pjäxor och C fick nya. Vi väntade oss besök under dagen, så idag var vi uppe med tuppen för att hinna med alpin åkning, med andra ord blev det morgonskidåkning i World Cup backen. Kyligt, lite blåsigt men backen var hur bra som helst. Knät pallade med denna gång. Pjäxorna kändes bra och C blev överraskad över att det var sån skillnad på pjäxor, det kändes som han hade nya skidor, sa han. 1,5 timme senare var morgonskidåkningen slut och vi begav oss hem och dukade fram frukost.
 
Efter frukost började vi packa ordning på våra saker och förbereda inför hemresan. Även att det stod på -15 grader begav vi oss ut på en längdtur. Föret var väl sådär och skidornas glid var av samma kaliber, men vinterlandskapet höjde upp stämningen. C trälade runt ett varv och dom där supersnabba skidorna var inte så supersnabba idag, men jag fortsatte ett varv till och inkasserade ytterligare 10km längdskidåkning denna resa. Riktigt härligt även om föret och glidet var sådär.
 
Härlig semesster som börjar lida mot sitt slut och man bör väl visa sig på jobbet på måndag ;) riktigt härligt har det varit, och nu tar vi nya tag inför vårsäsongen. Det ska bli riktigt skönt att komma igång med dömningen igen och påbörja förberedelserna inför turneringarna som komma skall.
 
Blåsigt och kallt imorse så det var bara att klä på sig, liakså på längdskidsturen.
 
Har haft min gamla telefon sen innan jul och den är ju inte supersnsbb eller superbra,
så därför är det bilder från insta då jag fått haft C's telefon för vissa sociala medier.... 
men på söndag är det jag som kommer hämta tillbaka min som varit på lagning :)